3 βήματα για να επιταχύνετε την πρωινή σας ετοιμασία

3 βήματα για να επιταχύνετε την πρωινή σας ετοιμασία.

Κανείς δεν είναι πραγματικά πρωινός τύπος, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε το πρωινό ξύπνημα να γίνει πιο εύκολο τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά.


Πώς θα το πετύχετε: Οργανωθείτε! Χωρίς οργάνωση στην πρωινή σας προετοιμασία, είναι βέβαιο ότι κάποιος τελικά θα καθυστερήσει.

Σχέδιο: Προγραμματίστε όσα περισσότερα μπορείτε από πριν ώστε να μην έχετε να σκεφτείτε πολλά μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Πρώτο βήμα:

Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, ζητήστε τους να στρώσουν αμέσως τα κρεβάτια τους. Θα τους πάρει μόνο μερικά λεπτά και είναι μια καλή συνήθεια για να ξεκινήσει σωστά η ημέρα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Δεύτερο βήμα:

Ώρα για πρωινό. Το πρωινό είναι πολύ σημαντικό, μιας και τα παιδιά δεν έχουν φάει τίποτα κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε χρειάζονται κάτι υγιεινό και χορταστικό. Ένα μπολ με δημητριακά και λίγα φρούτα δίνουν την απαραίτητη ενέργεια μέχρι το μεσημεριανό γεύμα. 

 Τρίτο βήμα:

Ήρθε η ώρα να ντυθούν τα παιδιά. Κάντε τη διαδικασία πιο εύκολη ετοιμάζοντας τα ρούχα τους από το προηγούμενο βράδυ, όμως φροντίστε να ενημερώνεστε για τον καιρό ώστε να ντύνονται κατάλληλα. 

Με σωστή προετοιμασία, όλοι ξεκινούν τη μέρα τους με ηρεμία και μεθοδικότητα!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ωραια ολα...αλλα δυσκολο...να ξυπνησω την μικρη μου...

  • Αναφορά

εμεις παντα αργούμε

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω