Υπαίθριες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Υπαίθριες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Όποιος λέει ότι ο χειμώνας δεν προσφέρεται για οικογενειακές δραστηριότητες, κάνει λάθος!


Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για διασκεδαστικές υπαίθριες δραστηριότητες που είναι φιλικές προς τα παιδιά.

Βόλτα στο δάσος

Μια οικογενειακή βόλτα στο δάσος είναι μια πολύ καλή ιδέα, που γίνεται ακόμη καλύτερη όταν έχει εκπαιδευτικό ενδιαφέρον. Αναζητήστε χνάρια ζώων, συλλέξτε φύλλα για να δημιουργήστε ένα φυτολόγιο, μαζέψτε κάστανα, κουκουνάρια και ωραίες πέτρες για να τις βάψετε στο σπίτι και προσπαθήστε να αναγνωρίσετε τους διάφορους ήχους γύρω σας.

Μάθημα για τη φύση

Κατασκευάστε, βάψτε και διακοσμήστε ένα σπιτάκι για πουλιά και εγκαταστήστε το στον κήπο ή το μπαλκόνι. Μάθετε στα παιδιά πώς να αναγνωρίζουν τα πουλιά από το μέγεθος, το πτέρωμα και το κελάηδημά τους.

Μικροί επιστήμονες

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η ζωή είναι γεμάτη από διασκεδαστικά επιστημονικά πειράματα, ιδίως στην ύπαιθρο. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παγώσει ένα ποτήρι νερό; Πόσο θέλει μια χιονόμπαλα για να λιώσει; Πόσο χιόνι χωράει σε ένα μπουκάλι νερού; Μπορείτε να ανάψετε φωτιά, χρησιμοποιώντας κλαδάκια; Αυτές οι διασκεδαστικές δραστηριότητες μπορούν να ξυπνήσουν το ενδιαφέρον των παιδιών για την επιστήμη.

Απολαύστε το χιόνι

Τα παιχνίδια στο χιόνι είναι σίγουρα η πιο διασκεδαστική υπαίθρια δραστηριότητα. Οργανώστε ένα διαγωνισμό για τον καλύτερο χιονάνθρωπο, ζητώντας από τον κάθε διαγωνιζόμενο να διακοσμήσει τον δικό του με κάποιο ασυνήθιστο αξεσουάρ. Κάντε πατινάζ ή ελκυθροδρομίες, παίξτε χιονοπόλεμο και φτιάξτε αποτυπώματα αγγέλων, ξαπλώνοντας στο χιόνι και κουνώντας πάνω-κάτω χέρια και πόδια. Αφού γυρίσετε στο σπίτι, απολαύστε ένα ζεστό φλιτζάνι κακάο!

Εκδρομή στην πόλη

Οργανώστε μια ημερήσια εκδρομή στην πόλη και βγάλτε οικογενειακές φωτογραφίες σε καθορισμένα σημεία. Το καλοκαίρι, ακολουθήστε και πάλι την ίδια διαδρομή, βγάζοντας φωτογραφίες στα ίδια σημεία, με διαφορετικό καιρό και φως αυτή τη φορά. Η εκδρομή αυτή μπορεί να γίνει οικογενειακή παράδοση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύπτετε κρυμμένα μυστικά της πόλης.

Με όλες αυτές τις δραστηριότητες, ο χειμώνας δεν θα σας φαίνεται πια βαρετός και θα σταματήσετε να νοσταλγείτε τόσο πολύ το καλοκαίρι!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω