Τρελές για πλέξιμο

Τρελές για... πλέξιμο!

Δημιουργήστε μόνες σας τα πιο εντυπωσιακά και πρωτότυπα μάλλινα αξεσουάρ!


Αν ξέρετε πώς να κάνετε μια καλή και μια ανάποδη και είστε σε θέση να πλέξετε έστω ένα βασικό τετράγωνο, μπορείτε να φτιάξετε μάλλινα αξεσουάρ για το σπίτι και την οικογένειά σας με τις παρακάτω ιδέες.

Θα χρειαστείτε:

 

  • Μαλλί
  • Βελόνες πλεξίματος των 5 mm
  • Μια βελόνα για μαντάρισμα με μεγάλο μάτι
  • Κουμπί για το σκουφάκι

Σουπλά

Ρίξτε 72 πόντους, πλέξτε 84 σειρές μους και κλείστε. Πλέξτε με το βελονάκι ένα τελείωμα γύρω από τις άκρες σε χρώμα που κάνει αντίθεση, ακολουθώντας πλέξη ποδαράκι ή βουβό γαϊτανάκι.

Σουβέρ

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Ρίξτε 18 πόντους, πλέξτε 28 σειρές μους και κλείστε. Πλέξτε με το βελονάκι ένα τελείωμα γύρω από τις άκρες, όπως και με τα σουπλά. Χρησιμοποιήστε μαλλί που σας περίσσεψε σε έντονα χρώματα για να κάνει αντίθεση.

                                                                                                                               

Σουπλά και ΣουβέρΓάντια χωρίς δάχτυλα

Ρίξτε 30 πόντους, πλέξτε 50 σειρές μους και κλείστε. Ράψτε τις πλαϊνές άκρες ενώνοντάς τες με προσεκτικές, μικρές βελονιές, αφήνοντας ένα άνοιγμα για τον αντίχειρα. Σκουφάκι για μωρά Ρίξτε 50 πόντους, πλέξτε 50 σειρές μους και κλείστε. Διπλώστε το στη μέση για να σχηματίσετε ένα τετράγωνο και ράψτε το από πίσω. Για την κορδέλα, ρίξτε 5 πόντους, πλέξτε 36 σειρές μους και κλείστε. Ράψτε τη μια άκρη της κορδέλας στο μπροστινό μέρος του σκούφου. Ράψτε ένα κουμπί στην άλλη πλευρά του σκούφου. Για να στερεώσετε την κορδέλα, περάστε το κουμπί μέσα από το πλεκτό.

Γάντια χωρίς δάχτυλα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Μέσα σε 5 μέρες δεν μου είχε μείνει ούτε ένα εκ πτωτικό κουπόνι! Ένιωθα σαν τον Άγιο Βασίλη! Πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και προθυμία! Και 40 δείγματα να είχα και 40 κουπόνια θα είχαν φύγει πανεύκολα! Και ο Άγιος Βασίλης φέτος με Swiffer ξεσκονίζει το έλκηθρο του!

"

απο Πρεσβευτή
ριτααα

Συν-δοκιμαστές Swiffer

Συν-δοκιμαστές Swiffer

"

Μόνο θετικά σχόλια έχω εισπράξει έως τώρα. Σε όποιους το έχω συστήσει και έχω δώσει δείγματα έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι ειδικά στους ιδιοκτήτες τετράποδων φίλων.... Η σκόνη κυριολεκτικά μαγνητίζεται με ένα πέρασμα...

"

απο Πρεσβευτή
ToulaM