Τι λέει για τη σχέση σας ο τρόπος που κοιμάστε μαζί;

Τι λέει για τη σχέση σας ο τρόπος που κοιμάστε μαζί;

Οικειότητα και ρομαντισμός ή ανεξαρτησία και άνεση; Οι στάσεις του ύπνου σας τα λένε όλα.


1.  Στάση 'κουταλάκια' γνωστή ως «Spooning»
Η πιο γνωστή και δημοφιλής στάση ύπνου για τα ζευγάρια. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο όταν δύο κουταλάκια εφαρμόζουν τέλεια μεταξύ τους.
Τι σημαίνει για την σχέση: Αυτή η στάση ύπνου σας δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης, και δείχνει οικειότητα.2 . Αγκάλιασμα των ποδιών ή των κάτω άκρων
Μετά τα τέσσερα χρόνια, αυτή είναι η πιο συνηθισμένη στάση στις σχέσεις.
Τι σημαίνει για την σχέση: Αυτή η στάση δείχνει ισορροπία, σταθερότητα και αγάπη μεταξύ σας και δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τον ύπνο σας για να το αποδείξετε.

3. Η αγκαλιά
Αυτή η στάση είναι πιο συχνή μεταξύ των νιόπαντρων ή στην αρχή μιας σχέσης.
Τι σημαίνει για την σχέση: Όσο άβολη κι αν είναι αυτή η στάση, όταν κοιμάστε αγκαλιά, πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφό σας, με τα πόδια μπλεγμένα, είναι σημάδι πολύ στενής και έντονα ρομαντικής σχέσης. Για όσους βρίσκονται στην αρχή μιας σχέσης, μπορεί να σημαίνει ότι προσπαθείτε να χτίσετε τη σχέση μεταξύ σας και να έρθετε όσο γίνεται πιο κοντά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
4 . Ο Βασιλιάς
Η στάση αυτή αποκαλύπτει τον κυρίαρχο σύντροφο και συνήθως είναι ο άντρας που αισθάνεται σαν βασιλιάς.
Τι σημαίνει για την σχέση: Η στάση αυτή συμβολίζει τον άνδρα σαν προστάτη και τη γυναίκα σαν εξαρτώμενη. Δείχνει ακόμα ότι η γυναίκα είναι ευάλωτη. Στην ουσία, εκείνος αισθάνεται σαν αρρενωπός ήρωας και εσείς σαν τη ‘δεσποσύνη’ που περιμένει να σωθεί.

5. Ζεν
Αυτή η στάση είναι συχνή σε ζευγάρια που είναι παντρεμένα αρκετά χρόνια.
Τι σημαίνει για την σχέση: Εσείς και ο σύντροφός σας είσαστε πολύ ανεξάρτητοι, αλλά νοιώθετε ακόμα την ανάγκη να επιβεβαιώνετε ότι ο ένας είναι εκεί για τον άλλο. Δεν φανερώνει κάποιο πρόβλημα, απλά δείχνει ένα ζευγάρι που δεν αισθάνεται την ανάγκη για διαρκή αλληλεξάρτηση.6 . Στην άκρη του γκρεμού
Αυτή η στάση πιθανά δίνει την εντύπωση έλλειψης στενής σχέσης και οικειότητας μεταξύ των δύο συντρόφων.
Τι σημαίνει για την σχέση: Μην πανικοβάλλεστε. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τρέξετε σε σύμβουλο σχέσεων. Στις περισσότερες περιπτώσεις δείχνει ότι και οι δύο σύντροφοι θέλουν τον χώρο τους ή απλά μπορεί να είναι η πιο άνετη στάση και για τους δυο. Μην εκπλαγείτε όμως αν αυτό συμβεί μετά από κάποιες εντάσεις στη σχέση σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω