Τι καινούργιο θα κάνετε αυτό το μήνα;

Τι καινούργιο θα κάνετε αυτό το μήνα;

Κάθε μήνας μπορεί να κρύβει και μία νέα δραστηριότητα που θα σας ανανεώσει, θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, αλλά και θα συμβάλλει στην οικονομία του σπιτιού σας.


Πόσες φορές έχετε σκεφτεί, «τι ωραία που θα ήταν να είχα ένα δικό μου κηπάκι;». Ήρθε η ώρα να το τολμήσετε, ξεκινώντας σιγά-σιγά με μία πράσινη πινελιά στη βεράντα του σπιτιού σας ή στον κήπο σας. Τα αρωματικά φυτά είναι μια καλή αρχή και μπορούν να «νοστιμέψουν» τη μαγειρική σας εύκολα, υγιεινά και οικονομικά. Αγοράστε τα αγαπημένα σας αρωματικά φυτά σε γλαστράκια και χρησιμοποιήστε τα για τα φαγητά, τις σαλάτες ακόμα και για τα αγαπημένα σας ροφήματα, όπως λουΐζα, τσάι , φασκόμηλο.

Για πιο «προχωρημένη» κηπουρική, επισκεφτείτε το φυτώριο της γειτονιάς σας και συγκεντρώστε τις απαραίτητες προμήθειες, όπως μεγάλες γλάστρες, επεξεργασμένο χώμα, βοτσαλάκια και μικρά πετραδάκια. Μην ξεχάσετε τα απαραίτητα εργαλεία: γάντια κηπουρικής, τσάπα και τσουγκράνα χεριού και φυσικά τους βολβούς της επιλογής σας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Δεδομένης της εποχής, προτείνουμε να επιλέξετε άγρια ρόκα, πιπεριές, μπρόκολο - πράσινο ή μωβ, ραπανάκια, μαρούλια ακόμα και καρότα και σημειώστε προσεκτικά τις οδηγίες που θα σας δώσει ο γεωπόνος του φυτωρίου.

Μια καινούργια ενασχόληση σαν την κηπουρική θα κάνει αυτό το μήνα πραγματικά ξεχωριστό!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω