Τα επιτραπέζια μας φέρνουν πιο κοντά

Τα επιτραπέζια μας φέρνουν πιο κοντά

Στις μέρες μας φαντάζει όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις μια στενή και ζεστή επαφή με τους φίλους σου.


Άλλοι μετακομίζουν, άλλοι δουλεύουν σκληρά, άλλοι γυρίζουν στα θρανία, άλλοι έχουν προβλήματα και κλείνονται στον εαυτό τους, άλλοι δεν έχουν τίποτα και κλείνονται στο internet αναζητώντας την ανθρώπινη επαφή.

Κι όμως, μερικές φορές, τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ ό,τι υποψιαζόμαστε! Ακόμα και σε παρέες που έχουν καιρό να βρεθούν, σε παρέες που για κάποιον λόγο έχουν ψυχρανθεί, σε παρέες που ήρθαν παιδιά και όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα, ακόμα και σε αυτές τις παρέες υπάρχει η ελπίδα της αναθέρμανσης σχέσεων!

Καλή διάθεση να υπάρχει… και επιτραπέζια! Γιατί επιτραπέζια; Μια πρόσκληση για επιτραπέζιο είναι σαν μια πρόσκληση στο χρόνο να γυρίσει πίσω και είναι ίσως η μοναδική την οποία ο χρόνος αποδέχεται. Γιατί στα επιτραπέζια ξαναγίνονται όλοι παιδιά, θυμούνται και εν πολλοίς, ξαναζούν την ηλικία στην οποία έγιναν φίλοι με τους ανθρώπους απέναντί τους. 

Αν υπάρχει μια παρεξήγηση, αρκεί να κερδιθεί μια παρτίδα σε βάρος αυτού που την προκάλεσε και αυτομάτως, όλα τα υπόλοιπα ξεχνιούνται. Αν υπάρχουν μικρά παιδιά, είτε θέλουν να συμμετάσχουν κι εκείνα, είτε κοιτάζουν έκθαμβα τους γονείς τους να φέρονται όπως τα ίδια.

Στα επιτραπέζια παιχνίδια ο αντίπαλος είναι αντίπαλος μόνο όσο διαρκεί η παρτίδα, ενώ ο σύμμαχος παραμένει, προ και μετά παρτίδας. Όταν αφήνεις στην άκρη κάθε προβληματισμό και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περιγράψεις στον συμπαίκτη σου μία λέξη ακόμα ώστε η ομάδα σας να κερδίσει, η αδρεναλίνη αναλαμβάνει να γεφυρώσει όλες τις αποστάσεις. Και η στιγμή του θριάμβου μετά, η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων μεταξύ νικητών και ηττημένων, το ραντεβού για τις επόμενες παρτίδες θυμίζει σε όλους γιατί είναι σημαντικό να έχουμε φίλους και να τους κρατάμε κοντά μας!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω