Στυλάτη στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου

Στυλάτη στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου!

Πως να ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας για εκδρομή το σαββατοκύριακο, ώστε να είστε στιλάτη χωρίς να κουβαλάτε βάρος


Όταν έρχεται η ώρα της αναχώρησης, όλοι δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε τι να πάρουμε μαζί μας. Δεν υπάρχει τρόπος να χωρέσουμε όλη την ντουλάπα μας σε ένα σακίδιο και σε τελική ανάλυση, κανείς δεν θέλει να κουβαλάει πολύ βάρος. Θέλετε να μάθετε πως να ταξιδεύετε με ελαφριές αποσκευές και παρόλα αυτά να δείχνετε τέλειες; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για ελαφριά βαλίτσα, που να περιέχει ό, τι χρειαστείτε, για οποιαδήποτε περίσταση.

Βασικά κομμάτια σε απλά χρώματα

Μπορείτε να περιλαμβάνετε στη λίστα ταξιδιού σας μαύρα και λευκά κομμάτια, καθότι τα χρώματα αυτά είναι πιο εύκολο να συνδυαστούν. Ενα μαύρο τζιν ή ενα μαύρο παντελόνι ταιριάζουν με όποια χρωματιστά μπλουζάκια και αν επιλέξετε να πάρετε μαζί σας. Επιλέγοντας λίγα βασικά κομμάτια σε απλά χρώματα θα εκπλαγείτε από τον αριθμό συνδυασμών που μπορείτε να κάνετε!

Φοράτε τα βαρύτερα παπούτσια ή πανωφόρια

Για να παραμείνουν οι αποσκευές σας ελαφριές, είναι βασικό να φοράτε τα βαρύτερα παπούτσια σας και να πακετάρετε τα ελαφρύτερα.  Φορώντας βαρύτερα κομμάτια, όπως μπότες ή παλτό, όταν ταξιδεύετε, δεν διατηρείτε απλώς ελαφριές τις αποσκευές σας αλλά γλιτώνετε και τη μέση σας από περιττό βάρος!

Τυλίξτε τα ρούχα σας

Αν και το να πετάξετε τα πάντα μέσα στο σακίδιό σας είναι η ευκολότερη λύση, σίγουρα δεν είναι η πιο αποτελεσματική. Τυλίγοντας αντικείμενα, κερδίζετε χώρο για να πάρετε μαζί σας όλα τα καλούδια που αγοράσατε το διήμερο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επιλέγετε υφάσματα που δεν τσαλακώνονται

Προσέξτε ιδιαίτερα τα υφάσματα που θα επιλέξετε να πάρετε μαζί σας. Προτιμήστε τα ρούχα που δεν τσαλακώνονται,  όπως το βαμβάκι και το ζέρσεϊ και αποφύγετε υφάσματα σκληρά, όπως το λινό, που τείνουν να τσαλακώνονται εύκολα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αρπάξετε ένα ρούχο από την ντουλάπα σας, ελέγξτε πρώτα την ετικέτα. Πακετάροντας υφάσματα που δεν τσαλακώνονται κερδίζετε χρόνο από το σιδέρωμα και έχετε περισσότερο χρόνο να απολαύσετε την εκδρομή σας.

Αφήστε τη βαλίτσα και επιλέξτε σακίδιο

Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα σακίδιο. Έχει λουριά για τους ώμους. Είναι μικρό και ευέλικτο και δεν χρειάζεται ποτέ να αγχώνεστε για το πως θα το μεταφέρετε ή θα το αποθηκεύσετε. Άλλο ένα πλεονέκτημα του σακιδίου είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τσάντα χειρός. Την επόμενη φορά που αναρωτιέστε που να βάλετε τα πράγματά σας, απλώς πιάστε το σακίδιό σας και είστε έτοιμη!

Τι πρέπει να θυμάστε

Το πακετάρισμα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αγγαρεία. Ακολουθήστε οποιαδήποτε από αυτές τις απλές συμβουλές για πακετάρισμα-όπως το τύλιγμα των ρούχων σας για να κερδίζετε χώρο ή την επιλογή σκούρων χρωμάτων για να μεγιστοποιείτε τους διαθέσιμους συνδυασμούς -και εγγυόμαστε πως θα φτάσετε στον προορισμό σας έτοιμη για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε το σαββατοκύριακο.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία