Στην ελληνική ύπαιθρο

Στην ελληνική ύπαιθρο

Το να ζούμε έξυπνα, να εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες που μας παρέχει ο τόπος μας, να αξιοποιούμε σωστά τον ελεύθερό μας χρόνο και να βοηθούμε την υγεία μας πρέπει να γίνεται προσωπική επιδίωξη και τρόπος ζωής.


Από γεωγραφικής πλευράς είμαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι, γιατί ζούμε σε μια χώρα με ανεξάντλητο φυσικό κάλλος και ιδανικό κλίμα, που μας προδιαθέτει όλες τις εποχές του χρόνου να εκδράμουμε στη φύση, ενώ οι δυνατότητες για άθληση και διασκέδαση στην εξοχή είναι πολυάριθμες.

Οι πιο δημοφιλείς outdoor δραστηριότητες είναι: το trekking (πεζοπορία) σε ορεινά μονοπάτια, το mountain bike (ποδηλασία στο βουνό), το rafting (κατάβαση ποταμού με φουσκωτή βάρκα), το canyoning (κατάβαση φαραγγιών), η αναρρίχηση, το canoe-kayak (διαδρομές με διθέσια σκάφη) και η ιππασία.

Τα Μετέωρα, τα Γρεβενά, τα Ζαγοροχώρια, η Ορεινή Αρκαδία, η Πάρνηθα, το Πήλιο, η Λίμνη Πλαστήρα είναι μόνο μερικοί από τους μαγευτικούς προορισμούς που θα μας εμπνεύσουν να ξεχυθούμε στη φύση! Πλέον, σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν οργανωμένοι σύλλογοι που προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα δραστηριοτήτων, για όλες τις ηλικίες και τις απαιτήσεις, παρέχοντας εγγυήσεις για την ατομική μας ασφάλεια.

Πληροφορίες μπορούμε να λάβουμε από τις κατά τόπους νομαρχίες, από τα sites των δήμων, τον ΕΟΤ, τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους ξενοδόχους.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω

Συμβουλές αντιμετώπισης των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μητέρες στην περιοχή του αυχένα και της πλάτης μετά τον τοκετό
Συμβουλές αντιμετώπισης των ενοχλήσεων

Συμβουλές αντιμετώπισης των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μητέρες στην περιοχή του αυχένα και της πλάτης μετά τον τοκετό