Στείλτε τις ευχές σας... οικογενειακώς

Στείλτε τις ευχές σας... οικογενειακώς

Μπορεί να είναι ακόμα Νοέμβρης, όμως τα Χριστούγεννα σας χαμογελάνε απ’ τη γωνία! Ειδικά φέτος, που όλοι χρειάζονται έναν καλό λόγο για να χαμογελάσουν, εσείς μπορείτε να είστε ο Άη Βασίλης του χαμόγελου και να το μοιράσετε απλόχερα σε γνωστούς και φίλους!


Διαλέξτε έναν καλό σκοπό και υποστηρίξτε τον αγοράζοντας τις εορταστικές του κάρτες, γράψτε τις ευχές σας και υπογράψτε τες με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας!

Ως εδώ, τα γνωστά! Τώρα, όμως αρχίζουν τα ωραία!

Μαζέψτε όλη την οικογένεια για να ανακοινώσετε ότι φέτος θα στείλετε μία οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τις ευχετήριες κάρτες σας! Και πείτε τους ότι είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να κάνουν… του κεφαλιού τους! Θέλουν να φορέσουν καπέλα; Αφήστε τους! Αποκριάτικες μάσκες; Μιμηθείτε τους! Γυαλιά περασμένης εποχής, παλιά ρούχα που δεν τους κάνουν ή ρούχα ο ένας του άλλου; Οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί ο καθένας, ώστε ο φάκελος με τις ευχές σας για το νέο έτος να ξεχειλίζει από χαμόγελα και αισιοδοξία, γεμίζοντας τον παραλήπτη χαρά και ακόμα πιο μεγάλες δόσεις από χαμόγελα και αισιοδοξία!

Για το 2011, επιλέξτε ειλικρινείς ευχές για όσους αγαπάτε και χαρούμενα οικογενειακά ινσταντανέ που θα φέρουν πλατιά χαμόγελα. Όπως ξέρετε, τα χρειαζόμαστε επειγόντως. Όλοι μας!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία