Ραντεβού έκπληξη

Ραντεβού… έκπληξη!

Θέλετε να εκπλήξετε ευχάριστα τον σύντροφό σας αλλά δε ξέρετε πώς; Καλό και σίγουρο το ρομαντικό δείπνο, όμως δε θα ήταν προτιμότερο αν δοκιμάζατε κάτι διαφορετικό;


Δείτε πως μπορείτε να  πρωτοτυπήσετε και να κάνετε τη διαφορά, με τα παρακάτω:

Οργανώστε ένα ταξίδι έκπληξη –κι ας είναι αστραπή- όπου μπορείτε να συνδυάσετε και κάποια δραστηριότητα και να ξεδιπλώσετε τον «ατίθασο» και αυθόρμητο εαυτό σας. Επιλέξτε ιππασία, -υπάρχει και η δυνατότητα για να ιππεύσετε στην «Άγρια Δύση» αν βρεθείτε στη βόρεια Ελλάδα- αναρρίχηση, πεζοπορία στον Υμηττό, ακόμα και κατάβαση βουνού με ποδήλατο. Για τις πιο τολμηρές προτείνουμε: κατάδυση σε λίμνη σπηλαίων, bungee jumping, skydiving, rafting στα αφρισμένα νερά κάποιου ποταμού ή πτήση parapente έχοντας ένα αλεξίπτωτο και μόνο!

Ακόμη κι αν δεν θέλετε να αφήσετε την πόλη πίσω σας, θα βρείτε κάτι ανάλογο να κάνετε μαζί με τον αγαπημένο σας. Αν, ο σύντροφός σας είναι τύπος που αγαπάει την ταχύτητα και την οδήγηση κανονίστε να πάτε για οδήγηση kart ή να οδηγήσετε ταυτόχρονα δύο Ferrari. Κανένας άντρας δεν θα μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο κόκκινο αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Είναι η ευκαιρία σας να του δείξετε την πιο περιπετειώδη πλευρά σας. Και μην φοβάστε αν κάτι σας "χαλάσει" τα σχέδια, όπως η περίοδος, γιατί τώρα έχετε τη νέα Always Ultra! Είναι τόσο αποτελεσματική, που απορροφά όχι μόνο πολύ γρήγορα, αλλά ακόμα κι όταν έρθουν τα πάνω-κάτω και προσφέρει έως 100% προστασία από διαρροές! 

Λιγότερο ή περισσότερο τολμηρή, το σίγουρο είναι ότι αυτό το ραντεβού θα του μείνει αξέχαστο!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα