Πώς να δημιουργήσεις μια δραστήρια οικογένεια

Πώς να δημιουργήσεις μια δραστήρια οικογένεια

Οι δραστηριότητες δυναμώνουν τους δεσμούς μεταξύ των μελών της οικογένειας, χαρίζουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά και χαλαρώνουν τους γονείς.


Οι δουλειές δε σταματούν ποτέ. Μην πέσετε στην παγίδα μιας non-stop καθημερινότητας γεμάτης υποχρεώσεις – προγραμματίστε συγκεκριμένες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια μέσα στην εβδομάδα, και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για μια δραστήρια οικογένεια.

  • Μια κίνηση που κάνει τη διαφορά είναι να μην ανοίξετε την τηλεόραση: βγείτε μια βόλτα όλοι μαζί, έστω και μόνο για περπάτημα, κουβεντιάζοντας.
  • Ρωτήστε τα παιδιά τι θα ήθελαν να κάνετε παρέα το Σαββατοκύριακο και κάντε το πράξη, είτε είναι απλά κάποιες ζωγραφιές, είτε κηπουρική, είτε κάτι πιο σύνθετο και πολύπλοκο που θα ζητήσουν τα παιδιά σας.
  • Επενδύστε σε ποδήλατα για όλους, και εκμεταλλευθείτε τον καλό καιρό για βόλτα και πικ-νικ.
  • Φτιάξτε μια low-budget λίστα με ιδέες για επισκέψεις σε διαδραστικά μουσεία, πάρκα, events, κ.ά.
  • Τέλος, «δημιουργήστε» χρόνο, επιμερίζοντας τις «αγγαρείες» σε όλα τα μέλη της οικογένειας, εξηγώντας ότι έτσι θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα όλοι μαζί, συχνότερα.
Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Κερδίστε ακόμα περισσότερο χρόνο επενδύοντας έξυπνα σε δοκιμασμένα από το χρόνο προϊόντα που σας εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που θέλετε, όπως το Ariel υγρό, που θα φροντίσει να εξαφανίσει ρύπους και λεκέδες από τα ρούχα της οικογένειάς σας, αφήνοντας πάνω τους μόνο χαρούμενες αναμνήσεις!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό το άρθρο.

  • Αναφορά

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή