Πόσο καλά γνωρίζουμε τα αγαπημένα μας ζώα;

Πόσο καλά γνωρίζουμε τα αγαπημένα μας ζώα;

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί κάποια από τα πιο δημοφιλή ζώα στον κόσμο και να τα μάθουμε καλύτερα!


Λύκος:

Ειδικά ο γκρι λύκος αποτελεί ένα από τα 10 πιο δημοφιλή ζώα παγκοσμίως και έχει εμπνεύσει  - με το δέος και το θαυμασμό που προκαλεί - πολλούς πολιτισμούς. «Δουλεύοντας» μαζί με την αγέλη του, o γκρι λύκος μπορεί να κυνηγήσει θηράματα 10 φορές μεγαλύτερα από αυτό! Αυτό το καταφέρνει με την αυξημένη ευφυία του αλλά και με την υψηλού επιπέδου κοινωνική οργάνωση της αγέλης του, που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 30 λύκους.

Το ξέρατε ότι όταν ένας λύκος και μία λύκαινα ζευγαρώσουν, μένουν μαζί ολόκληρη τη ζωή τους;

Τίγρη:

Εντυπωσιακή, δυναμική, άγρια και πανέμορφη, η τίγρη δεν ανήκει τυχαία στη λίστα των πιο δημοφιλών ζώων του κόσμου. Συμβολίζει το δυναμισμό αλλά και την αγριότητα και στον αρχαίο κινέζικο πολιτισμό τα μικρά αγόρια φορούσαν μάσκες τίγρης ώστε ο χαρακτήρας τους να απορροφήσει την ανδρεία του ζώου!

Το ξέρατε ότι αν και  μας προκαλεί φόβο, η τίγρη γενικά φοβάται τον άνθρωπο και όταν βρεθεί κοντά του, τον παρακολουθεί από απόσταση ασφαλείας;

Αλεπού:

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Το ζώο που έχει πρωταγωνιστήσει περισσότερο από όλα στις ιστορίες και τα παραμύθια πολλών πολιτισμών, η αλεπού είναι γνωστή για τη γρηγοράδα και την πονηριά της. Επιδέξια κυνηγός, έδινε πάντα μαθήματα επιβίωσης στον άνθρωπο, για τον οποίο όμως έδειχνε πάντα και μια εξαιρετική δυσπιστία.

Το ξέρατε ότι η αλεπού είναι από τις πιο στοργικές μητέρες του ζωϊκού βασιλείου;

Ελέφαντας:

Αυτός ο «αγαθός γίγαντας» αποτελεί το μεγαλύτερο θηλαστικό στον κόσμο και είναι απολύτως άκακος προς τον άνθρωπο, αφού είναι χορτοφάγος. Ίσως αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είναι τόσο αγαπητός στον άνθρωπο μαζί με το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο ευφυή ζώα στον κόσμο και έχει δώσει ενδείξεις χιούμορ, λύπης και άλλων «ανθρώπινων» χαρακτηριτικών.

Το ξέρατε ότι οι ελέφαντες τρώνε περίπου 16 ώρες την ημέρα, ενώ κοιμούνται μόνο 2 ώρες;

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να μοιραστείτε με την οικογένειά σας κάποιες γνώσεις για τα αγαπημένα σας ζώα και να υπενθυμίσετε στα παιδιά σας ότι όλα τα ζώα αξίζουν το σεβασμό και τη φροντίδα μας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί κάποια από τα πιο δημοφιλή ζώα στον κόσμο και να τα μάθουμε καλύτερα!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω