Πόσο ανεξάρτητα είναι τα παιδιά σας;

Πόσο ανεξάρτητα είναι τα παιδιά σας;

Αναρωτιέστε συχνά εάν τα παιδιά σας θα καταφέρουν ποτέ να τα βγάλουν πέρα μόνα τους; Η αλήθεια είναι ότι μέρα με τη μέρα γίνονται ολοένα και πιο ικανά! Αυτό το κουίζ θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε πόσο ανεξάρτητα είναι πραγματικά τα παιδιά σας!


1. Όταν το παιδί σας παίζει μόνο του:

α. Επινοεί τα παιχνίδια του

β. Έχει ανάγκη από συμβουλές για το τι να κάνει

γ. Σας ακολουθεί παντού μέσα στο σπίτι

 

2. Όταν το παιδί σας δέχεται πρόσκληση να κοιμηθεί στο σπίτι κάποιου φίλου:

α. Ετοιμάζει αμέσως τη βαλίτσα του

β. Έχει κάποιες ανησυχίες, αλλά πηγαίνει

γ. Έχει εφιάλτες και ακυρώνει τα σχέδια

 

3. Όσον αφορά το διάβασμα, το παιδί σας:

α. Τελειώνει στην ώρα του

β. Χρειάζεται διαρκώς υπενθύμιση

γ. Θέλει να κάθεστε μαζί του μέχρι να τελειώσει

 

4.  Το παιδί σας ετοιμάζει το σχολικό γεύμα του με:

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

α. Σπιτικό σάντουιτς και τσιπς

β. Μπανάνα και μπισκότα

γ. Τίποτα-δεν ετοιμάζει ποτέ το γεύμα μόνο του

 

5. Η αγαπημένη θερινή δραστηριότητα του παιδιού σας είναι:

α. Η κατασκήνωση

β. Το παιχνίδι με καλούς φίλους

γ. Τα μαθήματα κολύμβησης με τη μαμά

 

α. Πρωτοπορία:

Το παιδί σας βρίσκεται ήδη πολύ μπροστά! Ξέρει να διεκπεραιώνει τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις του, και είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του για νέες περιπέτειες. Έχει εμπιστοσύνη στις αποφάσεις του και προλαβαίνει τις ανάγκες του. Του αρέσει να προγραμματίζει και απολαμβάνει τις νέες προκλήσεις. Είναι περιττό να ανησυχείτε και να τρέχετε πίσω του - θα φάτε τη σκόνη του!

β. Καλή ισορροπία:

Αυτό το παιδί μπορεί να ντυθεί μόνο του, να κανονίσει να παίξει με φίλους και να διαβάσει τα μαθήματά του με μερικές μόνο υπενθυμίσεις. Για να τα βγάζει πέρα, βασίζεται σε φίλους και γονείς, και ίσως χρειάζεται λίγη εξάσκηση για να λαμβάνει μόνο του αποφάσεις. Δίνετε απαντήσεις στις συνεχείς απορίες του και ενθαρρύνετέ το να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Με λίγες ακόμη εμπειρίες ζωής, θα είναι σε θέση να ανοίξει τα δικά του φτερά.

γ. Αργά και σταθερά:

Αυτό το παιδί χρειάζεται περισσότερη καθοδήγηση από τη μαμά και τον μπαμπά πριν κάνει τα δικά του βήματα. Για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή του και να το βοηθήσετε να διαχειρίζεται τον χρόνο του, ενθαρρύνετε το παιδί να ετοιμάζει μόνο το γεύμα του ή να ζητά τη βοήθεια των γονιών αφού ολοκληρώσει τα μαθήματά του. Μόλις πιστεύετε ότι είναι έτοιμο, βοηθήστε το να πάρει μικρά ρίσκα, για παράδειγμα να ασχοληθεί με κάποιο καινούργιο άθλημα ή να κάνει έναν καινούργιο φίλο. Σύντομα θα αποκτήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και θα αρχίσει να απολαμβάνει τις χαρές της ανεξαρτησίας.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω