Πώς να φτιάξετε σωστά τη βαλίτσα σας

Πώς να φτιάξετε σωστά τη βαλίτσα σας.

Το πακετάρισμα ίσως να μην μας είναι πολύ ευχάριστο, αλλά αποτελεί σημαντικό παράγοντα για το πόσο καλά θα περάσουμε στις διακοπές μας.


Τα σωστά πράγματα, στις σωστές ποσότητες, με τη σωστή οργάνωση και τάξη, εγγυώνται ήρεμες διακοπές. Αντίθετα, οι λανθασμένες επιλογές δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια για χαλάρωση....

Τι δεν πρέπει να κάνετε: Ίσως πιστεύετε ότι θα κερδίσετε χρόνο αν απλώς ρίξετε όλα τα πράγματά σας σε μια βαλίτσα, αλλά τελικά θα το μετανιώσετε. Μην ξεχνάτε ότι οι συνοπτικές διαδικασίες δεν είναι ποτέ καλή λύση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις διακοπές σας.

Προετοιμασία: Αποφασίστε ποια ρούχα θα πάρετε – ποια έχετε πραγματικά ανάγκη – διπλώστε τα και τοποθετήστε τα προσεκτικά σε στοίβες.

Βήμα 1: Ξεκινήστε με τα μικρότερα και πιο ελαφριά ρούχα, δηλαδή με τα κοντομάνικα μπλουζάκια. Για να εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα τυλίξτε τα μπλουζάκια σε ρολά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 2: Διαλέξτε ένα πιο βαρύ ρούχο, π.χ. ένα παντελόνι, και τυλίξτε το γύρω από μερικά ρολαρισμένα μπλουζάκια. Έτσι τα ρούχα δεν θα τσαλακωθούν και θα γλιτώσετε το σιδέρωμα όταν ξεπακετάρετε τη βαλίτσα.

Βήμα 3: Στριμώξτε τις κάλτσες στα παπούτσια σας για να εξοικονομήσετε χώρο. Επίσης, φροντίστε να τοποθετείτε πάντα τα παπούτσια σε πλαστικές σακούλες για να μην λερώνονται τα καθαρά ρούχα από τις σόλες τους.

Βήμα 4: Σύντομη ανακεφαλαίωση. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάτι σημαντικό!

Αυτό ήταν. Η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές αρχίζει από… τώρα!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

χεχε καλό!! τα ρολάκια το κάνω και εγώ στη βαλίτσα των μικρών μου!!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω