Πως να φτιάξετε «παγωτομπαλόνια»

Πως να φτιάξετε «παγωτομπαλόνια»

Οι ετοιμασίες για τα παιδικά πάρτι μπορούν να είναι σκέτος μπελάς...


Είναι γνωστό ότι τα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερα ιδιότροπα στο φαγητό. Σπάνια όμως σ' ένα παιδί δεν αρέσει το παγωτό κι ακόμη σπανιότερα δεν του αρέσουν τα μπαλόνια σε σχήμα παγωτού. Αν συνδυάσετε και τα δύο, φτιάχνετε κάτι μαγικό.

Γιατί να το κάνετε: Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ενθαρρύνετε το παιδί σας να τρώει υγιεινά - όμως το πάρτι γενεθλίων δεν είναι μια τέτοια στιγμή.

Προετοιμασία: Δεν χρειάζεστε πολλά υλικά για να φτιάξετε παγωτομπαλόνια, όμως θα χρειαστείτε λίγη υπομονή.

Χρειάζεστε μερικά μπαλόνια (ένα για κάθε καλεσμένο και μερικά επιπλέον σε περίπτωση που σκάσουν)

  • κορδόνι
  • ταινία washi με σχέδια
  • ετικέτες δεμάτων (με κορδόνι)
  • χαρτί περιτυλίγματος (προσοχή: πρέπει να είναι πολύ ελαφρύ)
  • ψαλίδι
  • μολύβι
  • σελοτέιπ
  • χάρτινο καπελάκι
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 1: Ξεδιπλώστε το χάρτινο καπελάκι μέχρι να γίνει επίπεδο. Ακουμπήστε το πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί περιτυλίγματος, κάντε το περίγραμμά του με ενα μολύβι και κόψτε το σχήμα που σχεδιάσατε. Επαναλάβετε τη διαδικασία τόσες φορές ώστε το κάθε μπαλόνι να έχει το δικό του χάρτινο καπελάκι.

Βήμα 2: Φουσκώστε τα μπαλόνια με ήλιο και δέστε τα με λίγο κορδόνι. Το κορδόνι πρέπει να είναι αρκετά μακρύ για να διευκολύνει το κράτημα του μπαλονιού. Αν, πάλι, θέλετε να κάνετε στριφογυριστό ένα κομμάτι του κορδονιού, περάστε το ανάμεσα στις λεπίδες του ανοιχτού ψαλιδιού.

Τρίτο βήμα: Τυλίξτε ένα επίπεδο χάρτινο καπελάκι στη βάση του μπαλονιού, σε σχήμα ανάποδου κώνου. Αφήστε αρκετό χώρο στη βάση έτσι ώστε να περάσει το κορδόνι και κολλήστε προσεκτικά τον κώνο στο μπαλόνι. Αν το χαρτί είναι βαρύ, το μπαλόνι δεν θα μπορεί να αιωρηθεί, φροντίστε επομένως να χρησιμοποιήσετε το ελαφρύτερο χαρτί που θα βρείτε.

Έτοιμο! Τώρα που φτιάξατε τα παγωτομπαλόνια, το μόνο που χρειάζεστε είναι διάφορες ποικιλίες με την αγαπημένη γεύση του καθένα. Το παγωτατζίδικό σας είναι έτοιμο! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω