Πώς ένα κατοικίδιο άλλαξε τη δυναμική της οικογένειάς μας

Πώς ένα κατοικίδιο άλλαξε τη δυναμική της οικογένειάς μας.

Η απόκτηση κατοικιδίου αποτελεί σημαντική απόφαση για κάθε οικογένεια. Δείτε τι έχει να πει μια μητέρα για το πώς η απόκτηση κουταβιού ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στην οικογένειά της.


Οικογενειακή απόφαση

«Η απόκτηση της Dolores, του γαλλικού μπουλντόγκ μας, σίγουρα έχει συμβάλει στη βελτίωση του οικογενειακού μας περιβάλλοντος», λέει η Heidi Amar, μια τριανταοκτάχρονη μητέρα που ζει στο κέντρο της Νέας Υόρκης. «Τα γενέθλια της δεκάχρονης κόρης μου πλησίαζαν και θέλαμε να της κάνουμε ένα ιδιαίτερο δώρο. Ο σύζυγός μου δεν ήθελε να πάρουμε κουτάβι, αλλά όταν είδε φωτογραφία της Dolores τη λάτρεψε αμέσως. Ξέραμε ότι έπρεπε να την αποκτήσουμε.»

Αλλαγή ισορροπιών

Όταν η Heidi έφερε την Dolores στο σπίτι, παρατήρησε μια αξιοπερίεργη μεταβολή στη συμπεριφορά της κόρης της. «Η Lou ενθουσιάστηκε πραγματικά με το γεγονός ότι δεν ήταν πια ο «τελευταίος τροχός της αμάξης» στο θέμα της πειθαρχίας!» Η Heidi επίσης αναφέρει ότι το κουτάβι έκανε το οικογενειακό τους περιβάλλον πιο χαρούμενο. «Η Dolores μάς δίνει τόση χαρά που δε θέλουμε να την αφήνουμε ποτέ μόνη.»

Νέες ευθύνες

Η οικογένεια της Heidi έχει επαναπροσδιορίσει τον όρο συλλογικότητα αναλαμβάνοντας από κοινού τη φροντίδα του κατοικιδίου. «Η Dolores ήταν πολύ μικρή όταν τη φέραμε στο σπίτι. Τη φροντίζαμε συνεχώς, βγάζοντας την βόλτες, ταΐζοντας την, κλπ. Η κόρη μου έμαθε τι θα πει υπευθυνότητα από την Dolores.»

Εξοικείωση

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Σύμφωνα με τη Heidi, η οικογένειά της εξοικειώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα με την ύπαρξη του κατοικιδίου μέσα στο σπίτι. «Η Dolores αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειάς μας. Βλέπει τηλεόραση μαζί μας. Αράζει στο κρεβάτι μαζί μας.» Η Heidi γελά. «Αποτελεί πλέον το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μέσα στο σπίτι. Όλοι την προσέχουν!»

Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου

Η Heidi λέει ότι η Dolores είναι τόσο δημοφιλής που την ξέρει όλη η γειτονιά. «Η Dolores έχει γίνει τοπική διασημότητα. Η γειτόνισσά μου, που είναι 90 χρονών, γράφει τα πάντα για αυτήν στη φίλη της δια αλληλογραφίας στην Αυστραλία. Δεν είναι απίστευτο;»

Τα κουτάβια δίνουν χαρά στο σπίτι

Η απόκτηση κουταβιού μπορεί να δώσει χαρά σε οποιαδήποτε οικογένεια. Τα κουτάβια συμβάλλουν στη σύσφιξη των οικογενειακών σχέσεων, βοηθούν τα παιδιά να μάθουν να είναι υπεύθυνα και δίνουν σε όλους μας έναν ακόμη λόγο για να αγαπάμε τα πλάσματα της φύσης. Η απόκτηση κουταβιού μπορεί να αλλάξει τη δυναμική της οικογένειας σαφώς προς το καλύτερο.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα