Οικονομικές διακοπές; Κι όμως, γίνεται!

Οικονομικές διακοπές; Κι όμως, γίνεται!

Οι καλοκαιρινές διακοπές προσφέρονται για χαλάρωση, διασκέδαση και πολλές φορές... σπατάλη!


Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και να κάνετε τις πρώτες σας οικονομικές, αλλά ταυτόχρονα υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές.

Επιλέξτε νωρίς εισιτήρια. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, κλείστε τα εισιτήριά σας όσο το δυνατό νωρίτερα για να πετύχετε τις καλύτερες τιμές. Είναι πιθανόν να βρείτε πιο οικονομικά εισιτήρια εάν επιλέξετε ώρες και ημέρες ταξιδιού με λιγότερη ζήτηση. Εάν έχετε αργήσει αρκετά να κλείσετε εισιτήρια, σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους να φτάσετε στον προορισμό σας, όπως το πλοίο ή το αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα σνακ και ροφήματα από το σπίτι. Τα σνακ από το σπίτι μας είναι πιο υγιεινά, έχουν όλα τα υλικά που μας αρέσουν και είναι πιο οικονομικά!

Επιλέξτε ένα κατάλυμα που έχει κουζίνα και ψυγείο. Έτσι θα μπορείτε κάποιες ημέρες να ετοιμάζετε κάτι γρήγορο και εύκολο για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Ετοιμάστε σνακ όπως σάντουιτς και φρούτα και πάρτε μαζί σας στη θάλασσα ή οπουδήποτε κι αν πάτε.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Εάν μάλιστα το κατάλυμά σας έχει μπαλκόνι, προμηθευτείτε κεράκια και δημιουργήστε μία «ζεστή» ατμόσφαιρα για υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές στο μπαλκόνι σας απολαμβάνοντας τα γεύματα που ετοιμάσατε.

Ψώνια κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μια μικρή βόλτα για αγορά αναμνηστικών, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μεγάλο έξοδο! Μην παρασυρθείτε σε σπατάλες. Αγοράστε κάτι συμβολικό για το σπίτι σας και τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους και θυμηθείτε: το καλύτερο αναμνηστικό είναι όλες οι υπέροχες φωτογραφίες που θα τραβήξετε στις διακοπές σας.

Απολαύστε τις διακοπές σας και επιστρέψτε γεμάτοι μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και όχι τύψεις για τα περιττά έξοδα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω