Οικογένεια γεμάτη χαμόγελα

Οικογένεια γεμάτη χαμόγελα!

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν πάντα να περάσουμε «ποιοτικό» οικογενειακό χρόνο. Βρείτε έξυπνους τρόπους που θα γεμίσουν ξανά το σπίτι σας με χαμόγελα!


  • Δείτε όλοι μαζί κωμωδίες και κινούμενα σχέδια. Συγκεντρωμένοι όλοι στον καναπέ θα βλέπετε τα υπέροχα παιδικά δοντάκια να ξεπροβάλλουν σε κάθε τρανταχτό τους γέλιο και τα χαμόγελα των γονιών θα είναι όλο και πιο μεγάλα, όλο και πιο φωτεινά καθώς η χαλαρή διάθεση και η ευφορία θα είναι διάχυτες. Τίποτα καλύτερο από ένα ξεκαρδιστικό γέλιο για να αποφορτιστείτε!

 

  • Γεμίστε το σπίτι σας με φωτογραφίες από τις πιο χαρούμενες οικογενειακές σας στιγμές. Πριν από κάθε φωτογραφία λέμε «χαμογελάστε». Δεν είναι τυχαίο! Το χαμόγελο αποτελεί ένδειξη χαράς και καλοπέρασης. Γι’ αυτό ας το θυμίζουμε σε όλη την οικογένεια με τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες «στρατηγικά» τοποθετημένες στο σπίτι, ώστε να μας κάνουν να χαμογελάμε κάθε φορά που τις αντικρίζουμε. 

Oral-B Vitality

€6,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή
Έχει ήδη εκτυπωθεί

 

  • Φερθείτε έξυπνα και φροντίστε να χαμογελά η οικογένειά σας περισσότερο, αλλά το χαμόγελο όλων να είναι υγιές με τη νέα έξυπνη οδοντόκρεμα Oral-B. Το κάθε μέλος της οικογένειας έχει τις δικές του ανάγκες. Η Oral-B Pro-Expert είναι η πρώτη «έξυπνη» οδοντόκρεμα χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα Stannous Fluoride, το οποίο διασπάται μέσα στο στόμα και απελευθερώνει εξειδικευμένους παράγοντες ανάλογα με τα συγκεκριμένα προβλήματα που εντοπίζει σε κάθε στόμα.  Πρόκειται ουσιαστικά για μια δύναμη πέντε οδοντόκρεμων με εξειδικευμένη σύνθεση σε ένα σωληνάριο!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα