Οι δυσάρεστες εκπλήξεις των διακοπών και πώς να τις αποφύγετε.

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις των διακοπών και πώς να τις αποφύγετε.

Ο ενθουσιασμός των διακοπών συχνά μας παρασύρει στο να παραβλέπουμε πράγματα που μπορεί γρήγορα να μετατραπούν σε δυσάρεστες εκπλήξεις!


Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και κρατήστε μόνο θετικές αναμνήσεις από τις φετινές διακοπές!

Κράτηση καταλύματος μέσω internet

 Το διαδίκτυο μας προσφέρει την εκπληκτική δυνατότητα να μπορούμε να δούμε φωτογραφίες του καταλύματός μας, πριν αποφασίσουμε να το κλείσουμε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει φωτογραφία του δωματίου σας πριν το κλείσετε, για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις όταν θα είναι πλέον αργά.

Το φαρμακείο των διακοπών

Ο ενθουσιασμός των επικείμενων διακοπών, κάνει τους περισσότερους από εμάς να μην προνοούμε ώστε να έχουμε μαζί μας ένα φαρμακείο με τα βασικά. Για να αντιμετωπίσετε άμεσα τυχόν μικροατυχήματα, εγκαύματα, τσιμπήματα και άλλα απρόοπτα των διακοπών, εξοπλιστείτε με ένα μίνι φαρμακείο που θα περιέχει:  αντιπυρετικά και αναλγητικά χάπια, κρέμα για τα τσιμπήματα και τα εγκαύματα, βαμβάκι, γάζες, οξυζενέ, οινόπνευμα και ιωδιούχο διάλυμα. Καλό είναι να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα τοπικά τηλέφωνα Νοσοκομείου ή Κέντρου Υγείας και του πλησιέστερου φαρμακείου.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Σχέδιο Β

Εάν ο προορισμός, το κατάλυμα, η παραλία ή ο,τιδήποτε άλλο δεν καλύπτει τις προσδοκίες σας, προσπαθήστε να προχωρήσετε γρήγορα στο Σχέδιο Β! Αντί να περάσετε όλες τις διακοπές σας με μία αίσθηση δυσαρέσκειας, είναι προτιμότερο να σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας και να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατό περισσότερο όσα σας παρέχονται. Εάν το κατάλυμά σας δεν σας ικανοποιεί και δεν μπορείτε να το αλλάξετε άμεσα, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όσο το δυνατό περισσότερη ώρα σε δραστηριότητες εκτός δωματίου. Ομοίως, εάν δεν σας αρέσει η πλησιέστερη παραλία, προτιμήστε να πηγαίνετε σε μία καλύτερη, ακόμα κι αν αυτή είναι μακριά.

Εκτός budget

Για να μην συνειδητοποιήσετε στα μέσα των διακοπών ότι έχετε βγει εκτός budget, προγραμματίστε πριν ξεκινήσετε τις διακοπές σας ένα προσεγγιστικό ποσό που θα ξοδεύετε κάθε μέρα. Έτσι, στο τέλος της ημέρας θα έχετε μια πιο ξεκάραθη εικόνα των εξόδων σας και θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω