Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας οικογενειακές συνταγές.

Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας οικογενειακές συνταγές.

Οι οικογενειακές συνταγές είναι παραδόσεις που φυλάμε «σαν τα μάτια μας». Η μαγειρική σας θα σημαίνει πολλά για τα παιδιά σας όταν αυτά μεγαλώσουν.


Εδώ θα βρείτε ιδέες, για να μοιραστείτε τις πιο ιδιαίτερες συνταγές σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

 Ξεκινήστε φτιάχνοντας τώρα το δικό σας βιβλίο συνταγών

Ευχηθήκατε ποτέ η μαμά ή η γιαγιά σας να σας είχε δώσει ένα βιβλίο συνταγών, όπου θα μπορούσατε να βρείτε τις καλύτερες συνταγές τους ή να μάθετε για τις μαγειρικές συνήθειες της οικογένειας; Στα επόμενα χρόνια, τα ίδια σας τα παιδιά και τα εγγόνια θα εύχονται ακριβώς το ίδιο.

 Γι' αυτό λοιπόν ξεκινήστε να συγκεντρώνετε τις συνταγές σας από τώρα, ακόμη και τις πιο απλές, και ολοκληρώστε τις με σημειώσεις σχετικά με την ιστορία τους, καθώς και λεπτομέρειες παρασκευής και σερβιρίσματος. Να μερικές σκέψεις που θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε:

Που βρήκατε τη συνταγή; Την έχετε υιοθετήσει ως έχει ή την έχετε προσαρμόσει στα γούστα σας;

Πως τη σερβίρετε;

Έχετε μια οικογενειακή πιατέλα ή ένα μαγειρικό πιάτο, ένα ειδικό σκεύος σερβιρίσματος που θέλετε να χρησιμοποιείτε; Το έχετε κληρονομήσει από ένα μέλος της οικογένειας το οποίο θα θέλατε να αναφέρετε; Υπάρχει κάποια ιστορία γι' αυτό;

Με τι συνοδεύετε συνήθως αυτήν τη συνταγή;

Το πιάτο αυτό σχετίζεται με στιγμές από το οικογενειακό σας παρελθόν τις οποίες αναπολείτε ή με μια ιδιαίτερη περίσταση;

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Έχετε κάποιες συγκεκριμένες συμβουλές καθαρίσματος που θα θέλατε να μοιραστείτε, όπως η χρήση ξυδιού για τη θαμπάδα στα ποτήρια, η αφαίρεση του κεριού πατώντας το με το σίδερο ή η απορρόφηση των λεκέδων από κρασί με αλάτι; Μήπως το απορρυπαντικό πιάτων που πάντοτε εμπιστεύεστε για το πλύσιμο των καμένων τηγανιών;

Το βιβλίο συνταγών σας μπορεί να έχει σκληρό εξώφυλλο ή να είναι ένα παλιό τετράδιο, να έχει τα γράμματά σας και επεξηγηματικά σχέδια ή κολλημένες ετικέτες τροφίμων. Μια ψηφιακή έκδοση μπορεί να είναι ιδιαίτερα βολική, τόσο για την επεξεργασία των συνταγών όσο και για την εκτύπωση επιλεγμένων συνταγών ή τη γρήγορη αποστολή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βιβλία συνταγών ως ιδιαίτερο δώρο

Μπορεί να θέλετε να προσφέρετε τη συλλογή με τις συνταγές σας ως δώρο σε φίλους και συγγενείς. Να μερικές ιδέες:

Γράψτε ή εκτυπώστε μια επιλογή από τις αγαπημένες σας συνταγές και κάντε τις δώρο καλωσορίσματος. Προσθέστε στο δώρο μια ζωγραφιά ή κόψτε φωτογραφίες και γράψτε μια ειδική αφιέρωση.

Συνδυάστε μια συνταγή με ένα δώρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια συνταγή φουντουκόπιτας και να την προσφέρετε μαζί με μια πιατέλα εμαγιέ για πίτες.

Προσαρμόστε ένα βιβλίο συνταγών που προορίζεται για ένα παιδί, συμπεριλαμβάνοντας τις αγαπημένες του συνταγές. Μπορεί να αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο, όταν θα φεύγει για σπουδές ή θα μετακομίζει για πρώτη φορά μόνο του.

Κάντε εξάσκηση με τους αγαπημένους σας. Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε τις συνταγές με όμορφες αναμνήσεις είναι να μαγειρεύετε μαζί με μέλη της οικογένειάς σας ή φίλους σας. Δείξτε στα παιδιά πως να μαγειρεύουν το αγαπημένο τους φαγητό, συμπεριλαμβάνοντάς τα στην όλη διαδικασία και αυξάνοντας σταδιακά τα καθήκοντά τους, καθώς μεγαλώνουν. Στην αρχή μπορεί μόνο να κοιτούν ή να μετρούν τα υλικά, να κουβαλούν τα πιάτα και να στρώνουν το τραπέζι. Όμως σύντομα θα αποκτήσουν μεγαλύτερη άνεση και θα επιθυμούν να φτιάχνουν μόνα τους το φαγητό.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω