Μικρές χαρές που ανεβάζουν τη διάθεση

Μικρές χαρές που ανεβάζουν τη διάθεση

Φέτος πολύς είναι ο κόσμος που αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα τον Αύγουστο. Είναι ίσως ένας από τους ωραιότερους μήνες για να βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης.


Μπορείς να μετακινηθείς άνετα και πολύ γρήγορα παντού. Δεν ακούς πουθενά κορναρίσματα οδηγών. Εμείς λοιπόν γυρίσαμε την πόλη κάνοντας όμορφα πράγματα που μας ανεβάζουν τη διάθεση και μας κάνουν να νιώθουμε στην ίδια μας την πόλη σα να είμαστε τουρίστες.

  • Βόλτα με την φωτογραφική μας μηχανή στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου φωτογραφίζοντας την Ακρόπολη και τα αρχαία μνημεία που συναντάμε στον δρόμο μας.
  •  Στάση για πρωινό καφέ με φίλους στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο. Ένα νέο σημείο αναφοράς στην πόλη, με ωραία πλατεία, λουλούδια, προσεγμένα καφέ και χαμογελαστό κόσμο.
  • Στη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στην Πλάκα για να συνεχίσουμε το φωτογραφικό μας «ρεπορτάζ». Η ησυχία και αεράκι στην Πλάκα μας κάνουν να νομίζουμε πως βρισκόμαστε σε μια άλλη εποχή.
  • Μετά από μια όμορφη βόλτα πρέπει να τσιμπήσουμε κάτι, και μιας και είμαστε εκτός σπιτιού θα φάμε σουβλάκια, γιατί είναι μια κλασσική αμαρτία αλλά και γιατί είναι οικονομικά, που αλλού, στο Μοναστηράκι!
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αυτά ήταν μερικά από τα μέρη της πόλης στα οποία μπορείς να περάσεις τις ημέρες των διακοπών σου. Αν δεν βρίσκεστε στην Αθήνα και είστε κάπου άλλου μπορείτε να ψάξετε και να βρείτε τα μέρη της περιοχής σας που θα σας κάνουν να ξεσκάσετε από την καθημερινότητα της πόλης σας, άλλα… μέσα σε αυτήν!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω