Μαμά είναι μόνο μία

Μαμά είναι μόνο μία!

Και με τις συμβουλές μας θα την κάνετε να νιώσει πραγματικά μοναδική!


Γιορτή της Μητέρας: η μόνη μέρα του χρόνου που βάζουμε όλα τα άλλα στην άκρη για να φροντίσουμε και να ευχαριστήσουμε τη μητέρα μας. Η μητέρα μας κάνει τόσο πολλά για μας. Πώς όμως μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι της το ανταποδίδουμε με τον καλύτερο τρόπο;

Συμβουλευτείτε αυτή τη λίστα με τα «πρέπει» και τα «μη».

Τα «πρέπει»:

Η Γιορτή της Μητέρας ξεκινάει από το πρωί. Η γιορτή ξεκινά με το που ξυπνήσει η μαμά! Γι’ αυτό, σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα εορτασμού για όλη την ημέρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση για τη μαμά από το να ξυπνήσει και να της πείτε ότι η γιορτή αναβάλλεται για αργότερα, ίσως για το βράδυ. Ακόμη κι αν έχετε οργανώσει ένα ξεχωριστό δείπνο, η υπόλοιπη μέρα θα είναι σαν όλες τις άλλες. Επομένως, αν όντως έχετε σχέδια για το δείπνο, ξεκινήστε την ημέρα με ένα ωραίο πρωινό (στο κρεβάτι, αν εκείνη το προτιμά) και βάλτε λουλούδια στο τραπέζι. Δείξτε της ότι δεν ξεχάσατε τη Γιορτή της Μητέρας.

Τα παιδιά (ή τα εγγόνια) συμμετέχουν. Ακόμη κι αν απλώς ζωγραφίσουν μια κάρτα ή ευχηθούν «Χρόνια Πολλά!», φροντίστε να βάλετε τα μικρά παιδιά στο πνεύμα της ημέρας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Δημιουργικές ιδέες. Απλώς και μόνο επειδή η παράδοση «επιβάλλει» λουλούδια και γλυκά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ακολουθήσετε. Επιλέξτε τα δώρα και τον τρόπο εορτασμού της ημέρας αυτής με βάση αυτά που αρέσουν στη μαμά σας. Αν της αρέσει η φύση, οργανώστε ένα πικ-νικ. Αν πάλι λατρεύει τις τέχνες, αγοράστε εισιτήρια για θέατρο ή συναυλία.

Τα «μη»:

Ακαταστασία. Ο ενθουσιασμός για το πρωινό στο κρεβάτι εξαφανίζεται μόλις χρειαστεί να σηκωθούμε για να συμμαζέψουμε και να πλύνουμε τα πιάτα. Όταν λοιπόν οργανώνετε τις δραστηριότητες για τη Γιορτή της Μητέρας, φροντίστε να υπολογίσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με το συμμάζεμα και το καθάρισμα, σε περίπτωση που περάσετε χρόνο στο σπίτι μαγειρεύοντας ή πίνοντας καφέ.

Συνηθισμένες, καθημερινές δουλειές. Διατηρήστε το ξεχωριστό κλίμα της ημέρας. Ακόμη κι αν η μητέρα σας χρειάζεται κάποια πράγματα για το σπίτι ή το αυτοκίνητο ή αν κάτι έχει χαλάσει και πρέπει να φροντίσει για την επισκευή του, αποφύγετε να ασχοληθείτε με αυτό και αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Υπερβολικά έξοδα. Οι περισσότερες μητέρες προτιμούν να μην μπαίνουν τα παιδιά τους σε έξοδα στη Γιορτή της Μητέρας. Υπολογίστε λοιπόν τα χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε και οργανώστε αναλόγως την ημέρα, ώστε η μητέρα σας να μπορέσει να την απολαύσει χωρίς να την απασχολούν τα έξοδα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω