Κρεμαστά καλάθια απλύτων για τα παιδιά

Κρεμαστά καλάθια απλύτων για τα παιδιά

Φτιάξτε βήμα-βήμα το ιδανικό μέρος για τα άπλυτα ρούχα των παιδιών σας!


Για κάποιον άγνωστο λόγο, τα παιδιά σε όλο τον κόσμο θεωρούν ότι το ιδανικό μέρος για να αποθηκεύουν τα άπλυτα είναι το πάτωμα. Για να τους αλλάξετε συνήθειες θέλει πολλή δουλειά και το κρεμαστό καλάθι απλύτων που σας προτείνουμε είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να το καταφέρετε.

Στόχος: Εάν δεν θέλετε το σπίτι σας να μοιάζει σαν να το χτύπησε ανεμοστρόβιλος, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Η κατασκευή του καλαθιού θα σας πάρει πολύ λιγότερη ώρα από όση χρειάζεστε κάθε φορά για το συμμάζεμα του σπιτιού.

Σχέδιο: Για να φτιάξετε τα κρεμαστά καλάθια απλύτων θα χρειαστείτε:

τρεις κουβάδες 10 λίτρων
έναν σιδηρόδρομο κουρτίνας
μερικά γαντζάκια κουρτίνας
μερικές βίδες
ούπα (εάν χρειάζονται)
κατσαβίδι
κιμωλία


Βήμα 1ο: Με την κιμωλία, σχεδιάστε το σχήμα ενός t-shirt στην επιφάνεια ενός από τους κουβάδες, ο οποίος θα χρησιμοποιείται για τα λευκά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βήμα 2ο: Στον δεύτερο κουβά, που θα προορίζεται για τα μάλλινα και τα ευαίσθητα, ζωγραφίστε μια κάλτσα, και στον τελευταίο κουβά ζωγραφίστε ένα παντελόνι, που θα συμβολίζει τα χρωματιστά.

Βήμα 3ο: Στερεώστε τον σιδηρόδρομο στον τοίχο, βιδώνοντας τις βίδες με το κατσαβίδι. Εάν ο τοίχος είναι από τούβλα, θα χρειαστείτε ούπα. Βεβαιωθείτε ότι ο σιδηρόδρομος είναι ίσιος. Κρεμάστε τους τρεις κουβάδες χρησιμοποιώντας τα γαντζάκια. Το μόνο που χρειάζεστε πλέον είναι άπλυτα για να γεμίσουν οι κουβάδες – και είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσουν να βρεθούν!

Συμπληρωματικό σχέδιο: Μπορείτε να μετατρέψετε σε παιχνίδι την τοποθέτηση των ρούχων στα καλάθια. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το να μαζεύει κανείς διαρκώς τα ρούχα από το πάτωμα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω