Κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας!

Κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας!

Ξεκλέψτε χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού για να κερδίσετε μερικές στιγμές χαλάρωσης για εσάς.


Πλέον, το πλύσιμο των ρούχων έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο. Έχει ενταχθεί στις δουλειές της κάθε ημέρας και παίρνει τον χρόνο που του αναλογεί – και λίγο παραπάνω. Η περίοδος που τα πλυντήρια ήταν εβδομαδιαία έχει περάσει ανεπιστρεπτί από ότι δείχνουν τα δεδομένα. Η οικογένεια μεγάλωσε πολύ κι αριθμεί τέσσερα και πέντε μέλη, οπότε τα  ρούχα είναι πολλά, οι λεκέδες δύσκολοι και ο χρόνος που πάει χαμένος μετρώντας τις δοσολογίες ανά ύφασμα και ανά διαφορετική πλύση, πολύς!

Πάρτε το απόφαση ότι έτσι είναι τα πράγματα και θα έχετε κάνει ήδη την αρχή για να νιώσετε καλύτερα! Το επόμενο βήμα είναι και το πιο σημαντικό. Πρόκειται για την αναζήτηση έξυπνων και πρακτικών λύσεων που θα κάνουν τη ζωή σας καθημερινά πιο εύκολη και πιο ευχάριστη, εξασφαλίζοντάς σας λίγο πολύτιμο χρόνο. Θυμηθείτε πόσο άλλαξαν οι χρόνοι σας μέσα στην κουζίνα όταν «αγαπήσατε» τη χύτρα αντί της κοινής κατσαρόλας και αποδεχθήκατε επιτέλους ότι το πλυντήριο πιάτων «είναι με το μέρος σας» κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη!

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

Αυτή τη φιλοσοφία ζωής πρέπει να την επεκτείνετε και στους υπόλοιπους τομείς των εργασιών μέσα στο σπίτι. Για το πλύσιμο των ρούχων, υιοθετήστε την σωστή ταξινόμηση των άπλυτων στους αντίστοιχους κάδους, ώστε να μην χρειάζονται περαιτέρω διαλογή. Έτσι, με ένα γρήγορο βλέμμα θα ξέρετε ποιο πλυντήριο έχει σειρά να μπει. Για να εξασφαλίσετε 100% καθαριστική δράση και 0% σπατάλη – ώστε να μην χρειαστείτε ποτέ επαναληπτικό πλύσιμο- αρκεί να εμπιστευτείτε τις υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες Ariel που σας προσφέρουν 100% καθαριστική δράση, χωρίς να χάνετε ούτε μια σταγόνα. Με μία κίνηση, χωρίς μέτρημα, απλά τοποθετείτε την κάψουλα στον κάδο, βάζετε από πάνω τα ρούχα και ξεκινάτε την πλύση.

Μπορεί να σας ακούγεται λίγο, αλλά δεν είναι! Γιατί αν καταφέρετε να ξεκλέβετε κάποια λεπτά από κάθε δουλειά θα έχετε εξασφαλίσει σε καθημερινή βάση ένα διάστημα ικανό να σας χαλαρώσει, να απολαύσετε το διάβασμα του βιβλίου σας, έναν καφέ με μία φίλη ή πολύ απλά μια έξτρα ώρα ύπνου! Ποια δεν θα ήθελε στην καθημερινότητα της κάποιο από αυτά;

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή