Κεντήστε μόνες σας μία ξεχωριστή κάρτα για τη μαμά!

Κεντήστε μόνες σας μία ξεχωριστή κάρτα για τη μαμά!

Κάντε έκπληξη στη μητέρα σας με μία πολύ ιδιαίτερη κάρτα μέσα σε θηκούλα κεντημένη από τα χεράκια σας! Απλά, ακολουθήστε τις οδηγίες.


Θα χρειαστείτε:
 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Χρωματιστές κλωστές κεντήματος σε ανοιχτό ροζ, σκούρο ροζ και λιλά
  • Μία μυτερή βελόνα κεντήματος
  • Φύλλα από χοντρό πλαστικό
  • Χαρτόνι για την κάρτα
  • Χαρτί
  • Ψαλίδι
 
Οδηγίες:

Βήμα 1 – Πρώτα φτιάχνετε τη θηκούλα. Ζωγραφίστε μία τουρτιέρα σε ένα κομμάτι χαρτί. Το Α5 είναι ένα καλό μέγεθος γιατί μετά μπορείτε να φτιάξετε την κάρτα σας από ένα διπλωμένο φύλλο χαρτόνι σε μέγεθος Α4.
 
Βήμα 2 – Μετρήστε το μέγεθος της κάρτας σας, αφήστε ακόμα 2 εκ. περιθώριο στο κάτω μέρος και στα πλαϊνά για την βελονιά φεστόνι και κόψτε δύο κομμάτια από το χοντρό πλαστικό.


Βήμα 3 – Βάλτε το πατρόν της τουρτιέρας που φτιάξατε πίσω από ένα κομμάτι πλαστικό. Χρησιμοποιήστε τρεις κλωστές και κεντήστε το σχέδιο περνώντας τις μέσα από το πλαστικό και το χαρτί.

 
Βήμα 4 – Όταν τελειώσετε με το περίγραμμα σκίστε προσεκτικά το χαρτί. Βάλτε το άλλο κομμάτι του πλαστικού κάτω από το πρώτο και ολοκληρώστε την μπορντούρα με βελονιά φεστόνι.
 
Βήμα 5 - Για να φτιάξετε την κάρτα, ζωγραφίστε μερικά μικρά κεκάκια πάνω στο χαρτόνι από το οποίο θα φτιάξετε την κάρτα έτσι ώστε να «χωρέσουν μέσα» στην τουρτιέρα. Χρωματίστε την κάρτα με μπογιές ή μολύβια και μέσα γράψτε το δικό σας μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία