Κάντε δώρο στη μαμά μια μέρα γεμάτη συγκινήσεις

Κάντε δώρο στη μαμά μια μέρα γεμάτη συγκινήσεις!

Φέτος, ακολουθήστε τις προτάσεις μας και κάντε τη Γιορτή της Μητέρας μια αξέχαστη μέρα γεμάτη υπέροχα συναισθήματα για τη μητέρα σας, αλλά και για όλη την οικογένεια!


Απαθανατίστε τη στιγμή

Οργανώστε μια οικογενειακή φωτογράφιση στο σπίτι! Για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον, επιλέξτε ένα θέμα για τη φωτογράφιση ή ένα χρώμα που πρέπει όλοι να φορέσουν. Φυσικά, η «πρωταγωνίστρια» της φωτογραφίας θα είναι η μαμά σας!

Οργανώστε το τέλειο πικ-νικ

Συγκεντρώστε όλη την οικογένεια για ένα υπέροχο πικ-νικ στην εξοχή. Διαλέξτε όμορφα στρωσίδια και φροντίστε να μαγειρέψετε το αγαπημένο φαγητό της μαμάς!

Διηγηθείτε τις αναμνήσεις σας

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επισκεφτείτε μέρη της παιδικής σας ηλικίας και θυμηθείτε όλοι μαζί ιστορίες από αυτή την περίοδο της ζωής σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε το σχολείο σας και να μιλήσετε για την πρώτη μέρα που σας πήγε η μαμά στο σχολείο, το πάρκο που σας πήγαινε η μαμά σας για να παίξετε και πολλές άλλες σημαντικές, συγκινητικές στιγμές της παιδικής σας ηλικίας.

Παιχνίδι στην αυλή ή στο πάρκο της γειτονιάς

Τα αθλήματα και τα ομαδικά παιχνίδια είναι ο ιδανικός τρόπος να δεθεί η οικογένεια και να εμπνεύσετε στα παιδιά την έννοια της υποστήριξης και της αλληλεγγύης. Μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο…υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές και η διασκέδαση δεν έχει τέλος! Βάλτε τη μαμά «στο παιχνίδι» και κάντε την να θυμηθεί τα δικά της παιδικά χρόνια.

Φτιάξτε γενεαλογικό δέντρο

Ζητήστε από τους συγγενείς να φέρουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες και φτιάξτε όλοι μαζί ένα όμορφο γενεαλογικό δέντρο, βάζοντας τη φωτογραφία της μητέρας σας στην κορυφή.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω