Καλοκαιρινό σινεμά: Νύχτες με άρωμα γιασεμιού

Καλοκαιρινό σινεμά: Νύχτες με άρωμα γιασεμιού

Το δροσερό, ευωδιαστό αεράκι στις αυλές των θερινών κινηματογράφων μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης σε αληθινό παράδεισο.


Το θερινό σινεμά σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού, το γέλιο, τη συγκίνηση και την ψυχαγωγία.

Αν και σήκωσε για πρώτη φορά την αυλαία του στις αρχές του 1900, η πιο καλή περίοδος ήταν από το 1958 έως το 1974. Σήμερα, δυστυχώς, αυτοί οι μικροί θερινοί παράδεισοι σβήνουν ένας ένας τα φώτα τους βυθίζοντας στο σκοτάδι τις αναμνήσεις και την ανεμελιά μας.

Από τους πιο παλιούς ανοιχτούς κινηματογράφους είναι ο ΖΕΦΥΡΟΣ στο Θησείο, ο οποίος ήδη κλείνει τα 76 χρόνια του και λειτουργεί ανακαινισμένος με επιλεγμένες ταινίες πρώτης προβολής. Εδώ όμως θα βρείτε και το ΘΗΣΕΙΟΝ με την εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη!

Φτάνοντας στου Ψυρρή θα συναντήσετε τον ομώνυμο κινηματογράφο, ο οποίος διαθέτει και μπαράκι για να απολαύσετε χαλαρά το ποτό σας μετά το τέλος της ταινίας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Στην περιοχή του Ζαππείου σας περιμένει το σινεμά ΑΙΓΛΗ στο τέρμα ενός δρόμου που είναι πνιγμένος στο πράσινο, ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο.

Σειρά έχει τώρα η περιοχή των Εξαρχείων με το ΒΟΞ, που πραγματοποιεί προβολές πάνω σε μια παλιά ταράτσα, αλλά και το ΡΙΒΙΕΡΑ με την καταπληκτική γραφική αυλή του. Τέλος στο Κολωνάκι υπάρχει το σινεμά ΔΕΞΑΜΕΝΗ, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία ντυμένες με το καλύτερο βραδινό σας φόρεμα.

Καλή διασκέδαση!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω