Η διαφορετική πλευρά της πόλης

Η διαφορετική πλευρά της πόλης

Λίγο πριν φύγετε για διακοπές ξεκινήστε να ζείτε το καλοκαίρι στην πόλη με την οικογένεια σας.


Το καλοκαίρι μπορεί να είναι όμορφο κι ας μην είστε ακόμη διακοπές. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο, το τέλος των σχολείων και δείτε την πόλη με άλλο μάτι.

 

Μία επίσκεψη στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ, του μη κερδοσκοπικού συλλόγου που παλεύει εδώ και 30 χρόνια για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας, αποτελεί μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλη την οικογένεια: τα παιδιά ενθουσιάζονται με τις χελώνες και οι μεγαλύτεροι ενημερώνονται για την ιστορία και τη ζωή του προστατευόμενου αυτού είδους. 

Λειτουργεί στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, ως τόπος περίθαλψης για θαλάσσιες χελώνες, αλλά και ως χώρος ενημέρωσης.

Είναι ανοιχτό για το κοινό τα Σαββατοκύριακα (11.00-17.00).

Info: 210.8982600, 6932 640949, www.archelon.gr

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

Στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση», πάλι μπορείτε να συνδυάσετε την πεζοπορία, την ποδηλασία και ένα υπέροχο πικ-νικ σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον.

Έξι τεχνητές λίμνες που η μια υπερχειλίζει στην άλλη, αναδεικνύονται σε κυρίαρχο χαρακτηριστικό του τοπίου ενώ έχουν παρατηρηθεί στο Πάρκο 177 διαφορετικά είδη πουλιών.

Ένα Κέντρο Ιππασίας σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο κοντά στις λίμνες με άλογα, γαϊδουράκια και πόνυ δίνουν την ευκαιρία για βόλτα στα μονοπάτια στους γύρω λόφους Παιδική χαρά, μια ασυνήθιστη έκθεση με συλλογές ερπετών από διάφορα μέρη του κόσμου και άλλες δραστηριότητες θα κάνουν την επίσκεψη στο Πάρκο -συνολικής έκτασης περίπου 1.200 στρεμμάτων- αξέχαστη εμπειρία.

Info: 210.2316977, www.parkotritsi.gr

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω