Η βροχή είναι μόνο η αφορμή

Η βροχή είναι μόνο η αφορμή

Βρέχει έξω και τα παιδιά σας βαριούνται κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Αξιοποιήστε αυτόν τον χρόνο μαζί τους και ανακαλύψτε ένα σωρό καινούρια παιχνίδια. Να η ευκαιρία!


Είναι από τι μέρες που είχατε υποσχεθεί στα παιδιά να βγείτε βόλτα και αυτά το περίμεναν με μεγάλη λαχτάρα. Ο καιρός, όμως, δε συμφωνεί με τα σχέδια σας καθώς η βροχή εμποδίζει την έξοδο από το σπίτι.

Μη στενοχωριέστε! Δείτε το σαν μία ευκαιρία να παίξετε όλοι μαζί, να περάσετε κάποιες ώρες σαν οικογένεια και να χαρείτε το σπίτι σας. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που τα παιδιά σας ζητούν επίμονα να παίξετε μαζί τους, αλλά οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τώρα η βροχή είναι η αφορμή για κάποιες από τις πιο χαλαρές στιγμές σας.

  • Φτιάξτε επιτέλους μαζί με τα παιδιά αυτό το τεράστιο παζλ που μένει στη μέση κάθε φορά.
  • Ξεκινήστε να τους μαθαίνετε σκάκι ή κάποιο άλλο παιχνίδι στρατηγικής που θέλει αφοσίωση.
  • Κάντε μαραθώνιο επιτραπέζιων παιχνιδιών, παίζοντας όλα τα παιχνίδια από μία φορά όλη η οικογένεια μαζί.
  •  Δείτε την αγαπημένη ταινία των παιδιών, με συνοδεία ποπ-κορν, σαν να πηγαίνατε σινεμά.
  • Το νερό έξω συναντά το νερό μέσα! Βγάλτε τις νερομπογιές και δώστε στα παιδιά ένα συγκεκριμένο θέμα για να δημιουργήσουν γύρω από το νερό.
  • Μπείτε την κουζίνα όλοι μαζί και φτιάξτε κουλουράκια ή μικρά κεκάκια.
  • Τα βιβλία είναι πάντα καλή συντροφιά, ειδικά όταν ο καιρός είναι βροχερός. Διαβάστε στα παιδιά σας και γίνετε «ο παραμυθάς».

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω