Γιορτή της Μητέρας – μια μέρα ξεκούρασης

Γιορτή της Μητέρας – μια μέρα ξεκούρασης!

Φέτος στη Γιορτή της Μητέρας απολαύστε μια μέρα ξεκούρασης – σας αξίζει!


Οι μαμάδες κουράζονται πολύ: δουλεύουν, μεγαλώνουν τα παιδιά τους και φροντίζουν το σπιτικό τους. Δεν είναι καθόλου εύκολο – και όμως τα καταφέρνετε! Μπορεί σε ειδικές περιστάσεις όπως τα γενέθλιά σας να ξεκλέβετε λίγες ώρες χαλάρωσης, την Ημέρα της Μητέρας όμως πρέπει να ξεκουραστείτε πραγματικά.

Ποιες είναι οι ανάγκες σας;

Αφιερώνετε τον περισσότερο χρόνο και την ενέργειά σας στις καθημερινές σας υποχρεώσεις – μένει όμως χρόνος να αφιερώσετε στα παιδιά, την οικογένεια και τον ίδιο σας τον εαυτό;

Είστε σε μια μόνιμη μάχη με τον χρόνο για να προλάβετε τα πάντα. Ορισμένες φορές λοιπόν, ξεχνάτε το πραγματικό νόημα της ζωής – την απόλαυση μιας σειράς υπέροχων στιγμών.

Συχνά παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες για να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας και δυστυχώς η οικογένειά σας γίνεται και αυτή ένα ακόμη καθήκον που πρέπει να ολοκληρώσετε.

Μην διστάσετε να απολαύσετε μια μέρα χαλάρωσης

Φέτος στη Γιορτή της Μητέρας, απολαύστε μια μέρα γεμάτη ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε τον υπέροχο καιρό της άνοιξης!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αφήστε τον εαυτό σας να μεταθέσει μια-δυο υποχρεώσεις για την επόμενη μέρα και περάστε τη Γιορτή της Μητέρας κάνοντας όσα σας έχουν λείψει. Για μια μέρα ξεχάστε τις καθημερινές υποχρεώσεις της δουλειάς και της μητρότητας. Μπορείτε απλώς να χαλαρώσετε στο σπίτι ή να απολαύσετε μια μέρα πολυτέλειας σε σπα.

Αναζωογονηθείτε

Όταν σκέφτεστε όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, σας φαίνεται παράξενο – ίσως και λίγο τρελό – να περάσετε μια ολόκληρη μέρα ξεκούρασης. Είναι σημαντικό να ξεκουράζεστε και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας.

Πάρτε μια μέρα «άδεια» από όλα – μην φοβάστε, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου – για να αναζωογονηθείτε και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας γεμάτες ενέργεια.

Είναι ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις από όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας. Μήνυμα λοιπόν προς όλες τις μαμάδες: δεν είναι κακό να ξεκουράζεστε πού και πού. Για την ακρίβεια, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για εσάς και για την οικογένειά σας.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω