Γιορτάστε τις μαμάδες της ζωής σας

Γιορτάστε τις μαμάδες της ζωής σας

Φέτος στη Γιορτή της Μητέρας μαζέψτε όλες τις μαμάδες της ζωής σας για ένα υπέροχο γεύμα.


Παραδοσιακά τη μέρα αυτή εκατομμύρια μαμάδες λαμβάνουν δώρα από τα παιδιά τους – ζωγραφιές, λουλούδια, πρωινό στο κρεβάτι. Φέτος επιλέξτε να γιορτάσετε με όλες τις μαμάδες της οικογένειας: μαμάδες, γιαγιάδες, θείες και παιδιά.

Ένα όμορφο γεύμα είναι ο καλύτερος τρόπος να φέρετε κοντά όλες τις γενιές. Για να μπορέσετε να οργανώσετε την ξεχωριστή αυτή μέρα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Πρώτα, στείλτε προσκλήσεις

Ετοιμάστε τον κατάλογο προσκεκλημένων που θα περιλαμβάνει όλες τις μαμάδες και τα παιδιά της ευρύτερης οικογένειάς σας. Ανάλογα με τον αριθμό των προσκεκλημένων μπορεί να καταλήξετε με ένα μικρό γεύμα ή ένα μεγάλο πάρτυ. Βάλτε όση φαντασία θέλετε στις προσκλήσεις. Μπορείτε να ετοιμάσετε χειροποίητες προσκλήσεις με παλιές φωτογραφίες της οικογένειας.

Ζητήστε από τους καλεσμένους όλων των ηλικιών να φέρουν από ένα οικογενειακό αναμνηστικό που ξυπνά όμορφες αναμνήσεις στη μαμά – μια κατασκευή από το σχολείο, φωτογραφίες από διακοπές, κλπ. Οι ενήλικες μπορούν να φέρουν ένα πτυχίο πανεπιστημίου ή μια πρόσκληση γάμου για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για τη μαμά τους.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επόμενο βήμα, το μενού

Όλοι έχουν μια αγαπημένη συνταγή της μαμάς τους από τα παιδικά τους χρόνια. Επικοινωνήστε με τους καλεσμένους σας πριν από τη συγκέντρωση και ζητήστε τους να σας δώσουν τη συνταγή της μαμάς τους που αγαπούσαν περισσότερο ως παιδιά για να την ετοιμάσετε για το γεύμα. Συμπληρώστε το γεύμα με ό,τι άλλο χρειάζεται και φυσικά μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε και τις αγαπημένες συνταγές της δικής σας μαμάς!

Τέλος, απολαύστε τη μέρα!

Ετοιμάστε το τραπέζι και στολίστε το με φρέσκα λουλούδια. Καθώς καταφτάνουν οι καλεσμένοι σας ζητήστε τους να τοποθετήσουν σε ένα κεντρικό τραπέζι τα αναμνηστικά που έχουν φέρει. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ζητήστε από τους καλεσμένους να μοιραστούν την ιστορία πίσω από τα αναμνηστικά και τις συνταγές που επέλεξαν.

Ακόμη και αν κάποιος δεν φέρει αναμνηστικό αλλά μοιραστεί μια ιστορία, σίγουρα θα ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις και θα θυμίσει στις μαμάδες πόσο τις αγαπούν οι δικοί τους άνθρωποι.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω