Φτιάξ'το μόνη σου: Θήκη για λάπτοπ

Φτιάξ'το μόνη σου: Θήκη για λάπτοπ

Ράψτε αυτή την πρακτική θήκη σε στυλ τσάντας ταχυδρόμου για να προστατεύετε το λάπτοπ σας από τις φθορές και τη σκόνη.


Θα χρειαστείτε:

 • ανθεκτικό ύφασμα, αρκετό για να καλύπτει το λάπτοπ
 • δέρμα, αρκετό για να φτιάξετε τα πτερύγια και τη δέστρα
 • χάρακα
 • μαρκαδόρο σημαδέματος σε ύφασμα
 • ταινία βέλκρο
 • χοντρή κλωστή ραψίματος
 • ποδαράκι ραπτομηχανής με ροδάκια
 • συνδετήρες
 • καραμπίνερ για χρήση ως πόρπη (θα το βρείτε σε καταστήματα με αθλητικά είδη)
 • ανθεκτικό τρουκ με μεταλλικό κιτ τοποθέτησης ή πένσα για τρουκ
 • σφυρί

Σημείωση: Μπορείτε να φτιάξετε τη θήκη έτσι ώστε να κάνει για όλα τα μεγέθη λάπτοπ. Χρησιμοποιήστε ανθεκτικό ύφασμα ώστε να διατηρεί τη φόρμα του και να μην ξεφτίζει στις άκρες.

Εκτέλεση:

Βήμα 1ο - Απλώστε το ύφασμα σε επίπεδη επιφάνεια και τοποθετήστε το λάπτοπ στο κέντρο του υφάσματος. Χρησιμοποιώντας το χάρακα και το μαρκαδόρο, σχεδιάστε ένα σταυροειδές σχήμα πάνω στο ύφασμα. Τα πλαϊνά τμήματα του σταυρού προορίζονται για πτερύγια της τσάντας. Βεβαιωθείτε ότι έχουν αρκετό μήκος ώστε, όταν διπλώνονται, να καλύπτουν εντελώς το λάπτοπ, και κόψτε τα στη συνέχεια. Το επάνω πτερύγιο πρέπει να κοπεί 5 εκατοστά πιο κοντό από το κάτω πτερύγιο. Έπειτα, στρογγυλέψτε όλες τις γωνίες με το ψαλίδι.

Βήμα 2ο - Κόψτε ένα κομμάτι λωρίδας βέλκρο στο μήκος που χρειάζεται για να τοποθετηθεί κατά φάρδος του επάνω πτερυγίου και στρογγυλέψτε τις γωνίες με το ψαλίδι.

Γαζώστε τη σκληρή πλευρά της λωρίδας βέλκρο στην κάτω επιφάνεια του επάνω πτερυγίου.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Κόψτε μια λωρίδα δέρματος, φάρδους περίπου 5 εκατοστά, για το ίδιο πτερύγιο και στρογγυλέψτε τις γωνίες με το ψαλίδι.

Τοποθετήστε τη στη μία πλευρά. Για το κάτω πτερύγιο, κόψτε ένα κομμάτι δέρμα, φάρδους περίπου 15 εκατοστά, και στρογγυλέψτε τις γωνίες με το ψαλίδι. Γαζώστε τη μαλακή πλευρά της λωρίδας βέλκρο στο επάνω μέρος αυτού του κομματιού δέρματος, ώστε να εφάπτει με τη σκληρή λωρίδα βέλκρο.

Βήμα 3ο - Κόψτε μια λωρίδα δέρματος, φάρδους 4 εκατοστά για τη δέστρα, φροντίζοντας το μήκος της να είναι αρκετά μακρύ για να καλύπτει όλη την περιφέρεια της τσάντας. Προτού κόψετε το δέρμα, είναι καλό να το περάσετε πρώτα από το μεταλλικό καραμπίνερ, ώστε να αφήσετε αρκετό περιθώριο για το γάζωμα. Γαζώστε τα δύο κομμάτια δέρματος μεταξύ τους με γαζί σε σχήμα τετραγώνου για να πιάσετε το καραμπίνερ και να διαμορφώσετε την πόρπη.

Βήμα 4ο - Τοποθετήστε στη θέση του το κομμάτι του δέρματος που πρόκειται να γαζωθεί στο κάτω πτερύγιο, φροντίζοντας τα κομμάτια της λωρίδας βέλκρο να είναι ευθυγραμμισμένα όταν η τσάντα είναι κλειστή. Στερεώστε το δέρμα στο ύφασμα, τοποθετώντας συνδετήρες ανά τακτά διαστήματα, ώστε το δέρμα να μην γλιστρά.

Βήμα 5ο - Τοποθετώντας στη ραπτομηχανή ποδαράκι με ροδάκια, γαζώστε το δερμάτινο πτερύγιο στη θέση του χρησιμοποιώντας χοντρή κλωστή. Καθώς θα γαζώνετε, αφαιρείτε τους συνδετήρες έναν-έναν. Με τον ίδιο τρόπο γαζώστε και το δέρμα που πρόκειται να τοποθετηθεί στο εξωτερικό του επάνω πτερυγίου. Τυλίξτε τη δέστρα γύρω από την τσάντα και σημειώστε τη θέση στην οποία πρόκειται να τοποθετηθεί το πτερύγιο της πόρπης. Ανάλογα με το τι προτιμάτε, η δέστρα μπορεί να πιαστεί στο πίσω μέρος της τσάντας ή να μείνει ελεύθερη.

Βήμα 6ο - Κόψτε μια λωρίδα δέρματος, διαστάσεων 8 x 2 εκατοστά, για να φτιάξετε το πτερύγιο στο οποίο θα δένει η πόρπη. Στη μία πλευρά της, δώστε μυτερό σχήμα. Τοποθετήστε το τρουκ, χρησιμοποιώντας το ειδικό κιτ και το σφυρί (ή την πένσα για τρουκ). Το κομμάτι του τρουκ, που θα τοποθετηθεί στο ευθύγραμμο άκρο της λωρίδας, πρέπει να διαπεράσει τόσο τη λωρίδα όσο και τη δέστρα. Φροντίστε να στερεωθεί σταθερά στη θέση του. Στερεώστε το άλλο κομμάτι του τρουκ στο μυτερό άκρο της λωρίδας έτσι ώστε να κουμπώνει σωστά.

Η θήκη του λάπτοπ είναι έτοιμη για χρήση! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω