Φτιάξτε τα δικά σας T-shirts!

Φτιάξτε τα δικά σας T-shirts!

Αποκτήστε ένα νέο χόμπι που θα λατρέψετε και δημιουργήστε αγαπημένα T-shirts για εσάς και όσους αγαπάτε.


Χρώματα, σχέδια, στάμπες, στρας και πολλά άλλα είναι μερικά από τα «αξεσουάρ» που κοσμούν τα αγαπημένα μας Τ-shirts. Πολλές φορές όμως  δεν βρίσκουμε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε ή απλά θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο, μοναδικό μπλουζάκι!

Αν κι εσείς αναζητάτε ένα πρωτότυπο Τ-shirt δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας και  να δημιουργήσετε T-shirts όπως ακριβώς τα  φαντάζεστε!  Μπορεί να εξελιχθεί σε ένα χόμπι που θα είναι και πολύ χρήσιμο για όλη την οικογένεια και τους φίλους σας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να ξετρυπώσετε από την ντουλάπα σας τα παλιά σας Τ-Shirts ή  να προμηθευτείτε κάποια καινούρια σε οικονομική τιμή.
  • Στη συνέχεια αγοράστε μπογιές ειδικές για ρούχα και μερικά υφάσματα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, έτσι ώστε να μπορείτε να «παίξετε» με τις δημιουργίες σας. Επιλέξτε, αρχικά δύο χρώματα ανάλογα με τα χρώματα των ρούχων που έχετε.
  • Προσοχή! Μην το παρακάνετε από την αρχή. Αγοράστε λίγα πράγματα, δοκιμάστε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει και κατά πόσο «πιάνει» το χέρι σας και αν όλα πάνε καλά τότε πάρτε μεγαλύτερες ποσότητες!
  • Ξεκινήστε με απλά σχέδια, κάνοντας μια δοκιμή σε κάποιο παλιό ύφασμα ή ρούχο. Ζωγραφίστε μια καρδιά, ένα αστέρι ή γράψτε κάποιο slogan που σας αρέσει και σας εκφράζει!
  • Αν "σας κερδίσει" το καινούργιο αυτό χόμπι, προμηθευτείτε ακόμα περισσότερα χρώματα και υφάσματα , επεκταθείτε σιγά-σιγά σε άλλα υλικά όπως στρας, κουμπιά και χρωματιστές κλωστές και ξεκινήστε να φτιάχνετε T-shirts με σχέδια για εσάς αλλά και τους αγαπημένους σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία