Φτιάξτε μόνες σας μια υπέροχη παιδική φούστα

Φτιάξτε μόνες σας μια υπέροχη παιδική φούστα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας και λίγος χρόνος!


Εύκολη παιδική φούστα

Ανάλογα με την εξοικείωσή σας με το αντικείμενο, μπορείτε να επιλέξετε αν η φούστα θα προορίζεται για την ανιψιά σας ή για την κούκλα της και να προσαρμόσετε το μέγεθος. Πάρτε ένα καλό ύφασμα, μονόχρωμο ή με μοτίβο, χρησιμοποιήστε ανακυκλωμένο ύφασμα που ίσως έχει έτοιμες άκρες με στρίφωμα ή κάποιο κέντημα ή κόψτε μια παλιά φούστα στις σωστές διαστάσεις. Αν βρείτε ένα καλό ύφασμα αλλά δεν σας αρέσει το χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαφή υφάσματος για κρύο νερό, η οποία είναι ιδιαίτερα εύχρηστη. Τα λευκά δαντελωτά τραπεζομάντηλα που δεν μπορείτε πλέον να βάλετε στο τραπέζι δείχνουν πολύ ωραία αν βαφτούν, καθώς το χρώμα αναδεικνύει το σχέδιο του κεντήματος.

Θα χρειαστείτε:

  • γερή κορδέλα μήκους όσο ένα κοντό κολιέ ή ένα βραχιόλι
  • μεζούρα
  • βαφή για κρύο νερό (προαιρετικά)
  • πλατύ λάστιχο, κομμένο ανάλογα με τη διάμετρο της μέσης
  • μεγάλη παραμάνα
  • βελόνα ραψίματος
  • κλωστή
  • κουμπιά και άλλα στολίδια (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

1. Θα χρειαστείτε ένα ορθογώνιο κομμάτι υφάσματος μάκρους περίπου 10 εκατοστά περισσότερο από το επιθυμητό μάκρος της φούστας και πλάτους κατάλληλου για να είναι η φούστα κλος. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε χρώμα στο ύφασμα, ακολουθήστε τις οδηγίες βαφής.

2. Αρχικά πλύντε και σιδερώστε το ύφασμα και έπειτα φτιάξτε ένα στενό διπλό στρίφωμα στο κάτω μέρος και ένα πιο φαρδύ στο πάνω μέρος της φούστας. Σιδερώστε τα για καλύτερο αποτέλεσμα. Αν το ύφασμα διαθέτει ήδη στρίφωμα στο κάτω μέρος που δείχνει ωραία, μπορείτε να το κρατήσετε αντί να μπείτε στον κόπο να το ξαναφτιάξετε.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

3. Ράψτε το κάτω στρίφωμα στο χέρι με βελονιά ζιγκ-ζαγκ ή στη ραπτομηχανή ρυθμίζοντάς την στο γαζί ζιγκ-ζαγκ και έπειτα το στρίφωμα της μέσης με ευθεία βελονιά. Βεβαιωθείτε ότι το επάνω στρίφωμα είναι αρκετά φαρδύ ώστε να μπορείτε να περάστε μέσα το λάστιχο.

4. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε εξωτερικές τσέπες, πάρτε απλώς ένα κομμάτι ύφασμα και φτιάξτε στριφώματα και στις τέσσερις πλευρές του και στη συνέχεια ράψτε το στο σημείο της φούστας που θέλετε γαζώνοντας τις τρεις πλευρές του.

5. Διπλώστε τη φούστα στη μέση από την ανάποδη πλευρά του υφάσματος και ενώστε τα δύο άκρα που δεν είναι ραμμένα. Ξεκινώντας από το κάτω στρίφωμα, γαζώστε με τη ραπτομηχανή τα άκρα μέχρι επάνω με ευθεία βελονιά. Σταματήστε λίγο πριν την κορυφή προκειμένου να μπορέσετε να περάσετε εύκολα το λάστιχο μέσα στο στρίφωμα. Σταθεροποιήστε τη βελονιά και έπειτα γυρίστε το ύφασμα από την καλή.

6. Καρφιτσώστε την παραμάνα στο άκρο του λάστιχου και κλείστε την. Σπρώξτε την μέσα στο στρίφωμα, τεντώνοντας το ύφασμα καθώς προχωράτε. Βεβαιωθείτε ότι το άλλο άκρο του λάστιχου δεν θα μπει μέσα στο στρίφωμα· μπορείτε να το στερεώσετε πάνω στο ύφασμα για σιγουριά.

7. Όταν φτάσετε με την παραμάνα στο άλλο άκρο του στριφώματος, ενώστε τα δύο άκρα του λάστιχου ράβοντάς τα στο χέρι πολύ προσεκτικά. Στη συνέχεια γυρίστε προς τα μέσα το τελευταίο τμήμα της ραφής και γαζώστε μέχρι την κορυφή. Σιδερώστε τη φούστα. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε μερικά κουμπιά ή άλλα στολίδια.

Εύκολη παιδική φούστα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω