Έτοιμοι για πικνίκΦύγαμε

Έτοιμοι για πικνίκ; Φύγαμε!

Οργανώστε ένα πικνίκ με την οικογένεια και τους φίλους σας, και απολαύστε αυτές τις υπέροχες ανοιξιάτικες μέρες, όσο η ζέστη δεν είναι ακόμη αφόρητη.


Τοποθεσία

Οι καλύτερες επιλογές είναι τα πάρκα της πόλης σας, τα άλση, τα δάση και βέβαια οι παραλίες. Τα πάρκα και τα δάση έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις παραλίες: τη σκιά των δέντρων· με άλλα λόγια εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

Συμβουλή: για να πάνε όλα καλά, βεβαιωθείτε, όσο είναι δυνατόν, ότι την ημέρα του πικνίκ ο καιρός θα είναι καλός (η ιδανική περίπτωση είναι μια δροσερή αλλά ηλιόλουστη μέρα), και ότι η τοποθεσία της αρεσκείας σας προσφέρει κάποιες βασικές ανέσεις (εύκολη πρόσβαση, τουαλέτες).

 Φαγητό

Φτιάξτε ένα κατάλογο με τα αγαπημένα φαγητά και ποτά της παρέας σας. Έπειτα, αναθέστε σε κάθε καλεσμένο την προετοιμασία ενός φαγητού. Έτσι δεν θα παιδευτείτε πολύ και θα είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!).

Στα ψυγεία και στις τσάντες σας πρέπει να προβλέπετε πάντα χώρο για φρούτα, σάντουιτς, κέικ, γιαούρτι, χυμούς και άφθονο νερό (ιδίως για τα παιδιά που συνήθως δεν σταματούν να τρέχουν και χρειάζονται ενυδάτωση).

Συμβουλή: αν προτιμάτε, αγοράστε όλα τα τρόφιμα από το σουπερμάρκετ και μοιραστείτε τα έξοδα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 Βασικός εξοπλισμός

Αν παίρνετε το πικνίκ στα σοβαρά, φροντίστε να μην λείπει τίποτα, πόσω μάλλον τα βασικά. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι έχετε πάρει αρκετές κουβέρτες (καλύτερα να περισσεύουν ώστε να έχετε αρκετή επιφάνεια για να απλώσετε τις λιχουδιές σας), χαρτοπετσέτες, πλαστικά πιάτα και ποτήρια, και ισοθερμικές τσάντες (για να διατηρείτε δροσερά τα φρούτα και τα ποτά).

Συμβουλή: εφοδιαστείτε με μεγάλες σακούλες σκουπιδιών για να μην αφήσετε σκουπίδια πίσω σας. Είναι υποχρέωση όλων μας να διατηρούμε τους φυσικούς χώρους καθαρούς και χωρίς υπολείμματα, ώστε να χαιρόμαστε όλοι να περνάμε χρόνο σε αυτούς!

 Διασκέδαση

Αυτή τη μέρα την περιμένουν και την ονειρεύονται μικροί και μεγάλοι! Είναι σημαντικό λοιπόν να έχετε σκεφτεί κάποιες δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν τα παιδιά σας: κυνηγητό, κρυφτό, μήλα, ποδόσφαιρο, ρακέτες, φρίσμπι.

Για τους μεγάλους, πάρτε μαζί σας χαρτιά, επιτραπέζια ή μια κιθάρα.

Συμβουλή: αν έχετε μαζί σας ραδιόφωνο, κρατήστε την ένταση χαμηλά για να μην ενοχλείτε τις γειτονικές παρέες. Πάρτε μαζί σας και καμιά ζακέτα, γιατί ο καιρός «έχει γυρίσματα».

Α, και φυσικά, μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω