Ετοιμαστείτε για την εποχή των γάμων

Ετοιμαστείτε για την εποχή των γάμων

Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο ηλιόλουστος, οι προσκλήσεις σε γάμους πέφτουν βροχή, κι εσείς νιώθετε εντελώς απροετοίμαστη. Μην πανικοβάλλεστε! Με τις κατάλληλες συμβουλές, θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε επάξια των περιστάσεων


Η σωστή προετοιμασία για αυτήν την γεμάτη με υποχρεώσεις εποχή του χρόνου μπορεί να κάνει τη διαφορά, ανάμεσα στο ξεφάντωμα στην πίστα και στην άσκοπη περιπλάνηση στην περιοχή επειδή ξεχάσατε να πάρετε μαζί σας τις οδηγίες για την εκκλησία.

Ακολουθήστε αυτές τις εύκολες συμβουλές και ξεμπερδέψτε με την εποχή των γάμων χωρίς απρόοπτα.

Λίστες καλεσμένων:

Λάβατε ένα σωρό προσκλήσεις σε γάμους που περιμένουν απάντηση; Βγάλτε το ημερολόγιο και ελέγξτε αν είστε διαθέσιμοι. Σε περίπτωση που έχετε πολλούς γάμους, βεβαιωθείτε πριν δεσμευτείτε ότι δεν πέφτουν την ίδια ημερομηνία.

Συμβουλή: Προσοχή στις προθεσμίες απάντησης. Αποφύγετε στιγμές αμηχανίας και απαντήστε εγκαίρως!

Συμβουλές προετοιμασίας:

Τώρα που οι ημερομηνίες έχουν κλείσει είναι ώρα να αρχίσετε να ετοιμάζεστε. Μια απλή λίστα με όσα πρέπει να οργανώσετε θα σας βοηθήσει να κανονίσετε πότε θα πάτε κομμωτήριο, πότε θα στείλετε το φόρεμά σας στο καθαριστήριο και πότε θα αγοράσετε δώρο. Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο, δώστε λοιπόν στον εαυτό σας χώρο για ελευθερία κινήσεων ώστε να προλάβετε άνετα όλες τις δουλειές σας. Ο καιρός περνά πολύ γρήγορα και η ώρα των γάμων θα έρθει προτού το καταλάβετε.

Τι να φορέσω;

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Είτε πρόκειται για επίσημη περίσταση με γραβάτα είτε για έναν χαλαρό γάμο στην παραλία κάθε γιορτή είναι μοναδική. Θα θέλετε η εμφάνισή σας να είναι άψογη, ανεξάρτητα από το ύφος του γάμου. Ψάξτε τις ντουλάπες και τα αξεσουάρ σας: έχετε κάτι κατάλληλο για την περίσταση ή ήρθε η ώρα για ανανέωση; Αναβαθμίστε παλιά κομμάτια με ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια ή με ένα ιδιαίτερο κόσμημα. Επαναλάβετε αυτή τη συμβουλή για όλα τα μέλη της οικογένειας που θα σας συνοδεύσουν.

Συμβουλές μετακίνησης:

Οι γάμοι έχουν αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Εάν φτάσετε αργοπορημένοι ενδέχεται να χάσετε το χορό του Ησαΐα. Για να μην αργήσετε στην τελετή, σχεδιάστε τη διαδρομή σας το προηγούμενο βράδυ και ψάξτε τις υπηρεσίες για πληροφορίες.

Συμβουλή bonus: μη φύγετε από το σπίτι χωρίς την πρόσκληση καθώς οι οδηγίες που έχει πάνω μπορεί να φανούν χρήσιμες.

Ψώνια για δώρα:

Η επιλογή του τέλειου γαμήλιου δώρου μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Στις μέρες μας τα περισσότερα ζευγάρια χρησιμοποιούν λίστα γάμου. Το να ξέρετε τις προτιμήσεις του ζευγαριού λύνει το πρόβλημα της επιλογής δώρου.

Αλλά να θυμάστε: η λίστα γάμου είναι απλώς μια πρόταση. Επομένως, αν έχετε μια εξαιρετική ιδέα για δώρο μην διστάσετε!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω