Εξόρμηση στην πόλη

Εξόρμηση στην πόλη

Οργανωθείτε για να κάνετε οικογενειακώς τις πιο όμορφες και εποικοδομητικές βόλτες στην πόλη, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.


Η θερμοκρασία δεν είναι δικαιολογία. Άλλωστε στην Ελλάδα σπάνια είναι απαγορευτική για μια οικογενειακή εξόρμηση – και τότε ακόμα, όποιος θέλει, μπορεί.

Το μυστικό είναι στην οργάνωση.

Βήμα 1: Κατεβάστε ιδέες!

Τώρα που χειμωνιάζει, μαζευτείτε οικογενειακώς γύρω από μια κούπα ζεστή σοκολάτα, γάλα ή καφέ και σχεδιάστε τις εξορμήσεις σας. Ο καθένας μπορεί να πει τα θέλω του και να τα συζητήσετε.

Βήμα 2: Κάντε την έρευνά σας

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η αρχική μας συζήτηση αποκρυσταλλώνεται πάντα με μια δημιουργική αναζήτηση στο διαδίκτυο. Το google ή και άλλες μηχανές αναζήτησεις στο διαδίκτυο θα σας οδηγήσουν εύκολα σε ιστότοπους με ιδέες για «διαφορετικές» βόλτες και ανταλλαγή εμπειριών με άλλους γονείς.

Βήμα 3: Ισορροπήστε τις επιλογές σας

Φροντίστε να ισορροπήσετε τη λίστα των Επιθυμιών σας με επιλογές για μικρούς και μεγάλους, που δε θα είναι παραλλαγές στο ίδιο θέμα. Μερικές πίστες: ταξίδια, ζωή στη φύση, κουλτούρα, άθληση, διασκέδαση, μάθηση. Αποφασίστε σε ποιες από αυτές θέλετε να «παίξετε».

Βήμα 4: Προγραμματίστε - εξοπλιστείτε - εξοικονομήστε

Προγραμματίστε ανάλογα με τις υποχρεώσεις σας σε βάθος τριμήνου. Έτσι θα μπορέσετε να κλείσετε πιο οικονομικά εισιτήρια για παραστάσεις, εκδηλώσεις, ξενοδοχεία και ταξίδια και να εξοπλιστείτε έγκαιρα και πιο οικονομικά για τις εξορμήσεις σας σε περιοχές εκτός της πόλης που κατοικείτε όπως στο βουνό ή και όπου αλλού "ψηφίσει" η οικογένεια!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω