Έξι μαθήματα “γαλλικής φινέτσας”

Έξι μαθήματα “γαλλικής φινέτσας”

Οι Γαλλίδες δίνουν συνήθως την εντύπωση ότι είναι προικισμένες με φυσική κομψότητα και ότι ξέρουν “εκ γεννετής» πώς να δένουν τα φουλάρια τους με χαρακτηριστική άνεση.


Η Γαλλία βρίθει από γυναίκες που δεν δείχνουν συνηθισμένες, κι όμως είναι! Πώς όμως καταφέρνουν να είναι τόσο κομψές, χωρίς καν να προσπαθούν; Μήπως η απάντηση βρίσκεται στα γονίδια; Διαβάστε εδώ μερικά από τα μυστικά τους.

1 – Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας

Η απεριποίητη εμφάνιση και το ακατάλληλο ντύσιμο είναι ασυγχώρητα στη Γαλλία. Αποτελούν ένδειξη της απουσίας καλαισθησίας και κάτι τέτοιο δεν θα δώσει την καλύτερη εντύπωση για εσάς...Μια Γαλλίδα δεν θα φορέσει ποτέ φόρμα και αθλητικά παπούτσια εκτός από την ώρα που γυμνάζεται ή αθλείται. Αν φορέσει αθλητικά παπούτσια σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, θα επιλέξει παπούτσια που έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να δείχνουν αθλητικά αλλά και στιλάτα. Τα ρούχα σας πρέπει να έχουν τέλεια εφαρμογή. Επιλέξτε την καλύτερη ποιότητα που μπορείτε να αγοράσετε. Μην ξεχνάτε ότι ως προς την εμφάνιση, τα μαλλιά, τα νύχια και το μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικά με το ντύσιμο. Οι Γαλλίδες δεν θέλουν να συζητούν για μάρκες. Η επίδειξη πλούτου θεωρείται δείγμα κακογουστιάς.

2 - Να είστε αεικίνητη

Οι Γαλλίδες μισούν την άσκηση, ωστόσο φοβούνται ότι αν σταματήσουν να κινούνται θα παχύνουν. Έτσι, παρόλο που συχνά αποφεύγουν το γυμναστήριο, διατηρούνται σε φόρμα χάρη σε απλές αλλά αυτονόητες επιλογές: κινούνται περισσότερο και εντάσσουν την κίνηση στην καθημερινότητά τους. Εάν είναι δυνατόν, πηγαίνουν παντού με τα πόδια. Γενικά, προτιμούν κομψές μορφές άσκησης, και επιλέγουν να γυμνάζονται στο σπίτι.

3 – Χρησιμοποιείτε τακτικά προϊόντα ομορφιάς και προσέχετε την επιδερμίδα σας

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τα μικρά κορίτσια παρακολουθούν τις μητέρες τους όταν αυτές αφαιρούν το μακιγιάζ και καθαρίζουν το πρόσωπό τους. Έτσι μαθαίνουν υποσυνείδητα να κάνουν το ίδιο. Ουσιαστικά πρόκειται για τη σημαντικότερη συμβουλή ομορφιάς που δίνουν οι Γαλλίδες μητέρες στις κόρες τους. Για να μεγαλώνουν με χάρη, πρέπει να διατηρούν τη φυσικότητά τους όσο γίνεται περισσότερο. Με το πέρασμα των χρόνων, οι γυναίκες δυσκολεύονται περισσότερο να δείχνουν εμφανίσιμες, όμως οι Γαλλίδες τα καταφέρνουν περίφημα. Φορούν χρώματα που κολακεύουν το πρόσωπό τους, και είναι πάντα καλοχτενισμένες. Κόβουν συχνά τα μαλλιά τους και το γκρίζο χρώμα δεν είναι ταμπού. Προσαρμόζουν την εμφάνισή τους όσο μεγαλώνουν, κι έτσι μοιάζουν πάντα φυσικές. Για παράδειγμα, επιλέγουν πιο ανοιχτά χρώματα βαφής μαλλιών και πιο ελαφρύ μακιγιάζ.

4 - Μετατρέψτε το κύριο γεύμα της ημέρας σε οικογενειακή υπόθεση

Τα κυλικεία των σχολείων στη Γαλλία σερβίρουν φαγητό πολύ καλής ποιότητας. Το γεύμα περιλαμβάνει πάντα ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο (κρέας ή ψάρι, λαχανικά και ένα γαλακτοκομικό προϊόν) και ένα επιδόρπιο. Έτσι, οι μικροί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν διάφορα φαγητά. Επίσης, την ώρα του φαγητού τα παιδιά είναι πειθαρχημένα ωστόσο ενθαρρύνονται να λαμβάνουν μέρος σε συζητήσεις.

5 - Η μόρφωση είναι σέξι

Οι Γαλλίδες ξέρουν πως γοητεία δεν είναι μόνο η ομορφιά. Θέλουν να είναι μορφωμένες ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε μια συζήτηση. Αυτός ο παράγοντας είναι σχεδόν εξίσου σημαντικός με την περιποίηση της εξωτερικής τους εμφάνισης. Το ίδιο ισχύει με την καλλιέργεια του πνεύματος, που θεωρείται τόσο σημαντική όσο και η μόδα – είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Για μια Γαλλίδα, το χιούμορ, το πνεύμα και οι γνώσεις είναι πολύ πιο σέξι από μια κοντή φούστα και ένα ναζιάρικο σούφρωμα των χειλιών.

6 - Μάθετε να λέτε «όχι ευχαριστώ»

Οι Γαλλίδες απολαμβάνουν νοστιμότατες, ανθυγιεινές τροφές, αλλά σε μικρές ποσότητες. Επίσης είναι πολύ πειθαρχημένες όταν πρόκειται να καταναλώσουν γλυκά, αν και επιτρέπουν πού και πού αυτή την πολυτέλεια στον εαυτό τους. Τον υπόλοιπο καιρό ακολουθούν τους κανόνες της υγιεινής διατροφής, για παράδειγμα ψάρι και λαχανικά στον ατμό, ωστόσο όταν τρώνε έξω επιλέγουν ό,τι θέλουν. Ακόμη οι Γάλλοι συνήθως αγοράζουν καθημερινά τα τρόφιμα τους, επομένως μαγειρεύουν πάντα με φρέσκα υλικά. Σπανίως τρώνε έτοιμα φαγητά, κι έτσι αποφεύγουν τις τροφές που είναι πλούσιες σε συντηρητικά και λίπη.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω