Δραστηριότητες για εσάς και τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια των διακοπών

Δραστηριότητες για εσάς και τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια των διακοπών

Οι διακοπές με τα παιδιά μπορεί να γίνουν διακοπές και για εσάς! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και απολαύστε με την οικογένειά σας πραγματικά ξεκούραστες και χαρούμενες διακοπές.


Οι διακοπές με πρόγραμμα

Όπου κι αν βρίσκονται τα παιδιά, έχουν ανάγκη από ένα πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να είναι αυστηρό, απλά να δίνει σε όλη την οικογένεια μία κατεύθυνση για τις δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει κάθε ημέρα. Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να κρατήσετε περίπου τις ίδιες ώρες φαγητού και ύπνου των παιδιών, για να αποφύγετε εκνευρισμό ή νωθρότητα που συχνά προέρχεται από τις αλλαγές προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού, προγραμματίστε όλοι μαζί τις δραστηριότητες της ημέρας, π.χ. τι αξιοθέατα θα επισκεφθείτε, σε ποια παραλία θα κάνετε μπάνιο, που θα πάτε βόλτα το απόγευμα. Το πρόγραμμα κάνει τα παιδιά να νιώθουν ασφάλεια και μειώνει την δική σας κούραση.

 Χορτάστε παιχνίδι

Οι διακοπές είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να μοιραστείτε με τα παιδιά σας πραγματικά ποιοτικό χρόνο μαζί. Παίξτε και διασκεδάστε όλοι μαζί όσο το δυνατό περισσότερο! Και για να αποφύγετε τα παράπονα όταν το παιχνίδι με την μαμά και τον μπαμπά πρέπει να τελειώσει, ενημερώστε τα λίγη ώρα πριν σταματήσετε το παιχνίδι. Τα παιδιά ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα όταν έχουν ειδοποιηθεί για όσα θα ακολουθήσουν. 

Εκπαιδευτικές διακοπές

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επισκεφθείτε όλοι μαζί αξιοθέατα και προσπαθήστε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των παιδιών δίνοντάς τους πληροφορίες για όσα βλέπουν. Πάρτε μαζί σας βιβλία ανάλογα της ηλικίας των παιδιών για να μην βγουν τελείως έξω από τη συνήθεια του διαβάσματος κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Επιχείρηση «λεύκωμα διακοπών»

Τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν με την ιδέα ότι στις διακοπές θα συλλέγουν πράγματα για να φτιάξουν μετά το δικό τους λεύκωμα διακοπών. Κάτι πολύ απλό, όπως ενα καρτ ποστάλ ή ένα λουλούδι που στη συνέχεια θα αποξηράνετε μπορεί να αποτελέσει τέλειο υλικό για το λεύκωμα των οικογενειακών διακοπών!

Τέλος, μην δημιουργείτε στα παιδιά μεγάλες προσδοκίες πριν τις διακοπές.

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, το να είναι πολύ ενθουσιασμένα τα παιδιά πριν τις διακοπές, μπορεί να καταλήξει... εναντίον σας! Η φαντασία των παιδιών μπορεί να δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες για έναν πραγματικά παραμυθένιο προορισμό διακοπών. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πως θα είναι ο προορισμός που επιλέξατε, δημιουργήστε στα παιδιά σας ένα κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας και εξηγήστε τους ότι έχετε κάνει ό,τι καλύτερο μπορείτε για να περάσετε όλοι μαζί όμορφα. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω