Διαχειριστείτε έξυπνα το προσωπικό σας πρόγραμμα και το πρόγραμμα της οικογένειάς σας

Διαχειριστείτε έξυπνα το προσωπικό σας πρόγραμμα και το πρόγραμμα της οικογένειάς σας

Όταν το ημερολόγιο γεμίζει, ίσως σας είναι δύσκολο να οργανωθείτε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας πίνακας με το πρόγραμμα της οικογένειας θα σας βοηθήσει πολύ!


Με τη δουλειά, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις προσκλήσεις σε δείπνο και άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις, το πρόγραμμα της οικογένειάς σας μπορεί να γίνει κουραστικό.

Τι γίνεται, όμως, με το δικό σας προσωπικό πρόγραμμα; Είστε σε θέση να το κρατήσετε υπό έλεγχο; Η διαχείριση του καθημερινού προγράμματος αποτελεί βασικό και σημαντικό καθήκον.

Χρησιμοποιήστε έναν πίνακα
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα για να διαχειριστείτε το υπερφορτωμένο πρόγραμμα της οικογένειάς σας. Τοποθετήστε τον πίνακα σε κάποιο σημείο που όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να τον βλέπουν συχνά, όπως στην είσοδο, στην κουζίνα ή δίπλα στο τηλέφωνο, και γράψτε το πρόγραμμα του καθενός για την εβδομάδα. Αν σημειώνετε τα ραντεβού της εβδομάδας, όπως γεύματα εκτός σπιτιού, επαγγελματικά ταξίδια, εκδρομές κ.λπ., θα είναι εύκολο να δείτε πότε θα είστε όλοι στο σπίτι και να προγραμματίσετε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, γεύματα αλλά και τα ψώνια του νοικοκυριού.

Όσο για τον ίδιο τον πίνακα, ο φελλός αποτελεί μια χαριτωμένη επιλογή. Σε έναν μεταλλικό πίνακα μπορείτε να στερεώσετε με μαγνήτες χαρτάκια, ζωγραφιές και οικογενειακές φωτογραφίες. Αν ο πίνακάς σας είναι άσπρος με μεγάλα κενά, μπορείτε, εκτός από το να γράφετε το πρόγραμμα, να κρατάτε σημειώσεις και να ζωγραφίζετε εικόνες στο πλάι.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Χρησιμοποιήστε ένα τετράδιο για το προσωπικό σας πρόγραμμα
Πολλοί αγοράζουν το ίδιο τετράδιο κάθε χρόνο. Την επόμενη χρονιά, όμως, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο τετράδιο για να σημειώνετε το πρόγραμμα ολόκληρης της οικογένειας.

Ένας πίνακας αποτελεί ιδανική λύση για το σπίτι, αλλά ένα τετράδιο είναι αυτό που χρειάζεστε για να ελέγχετε το πρόγραμμά σας όσο βρίσκεστε έξω.

Για παράδειγμα, σε μια πενταμελή οικογένεια μπορείτε να χρησιμοποιείτε διαφορετικό χρώμα για το πρόγραμμα του καθενός (αν σημειώνετε με χρωματιστά στυλό ή χρωματιστές αυτοκόλλητες σημειώσεις, ρίχνοντας μια ματιά θα είστε σε θέση να δείτε το πρόγραμμα του καθενός, ενώ κι ο πίνακας θα γίνει πιο χαριτωμένος). Φτιάξτε μια γραμμή για καθένα από τα πέντε μέλη για κάθε ημέρα και σημειώστε το πρόγραμμα του καθενός. Μπορείτε να προσθέσετε το όνομα του κάθε μέλους στις σειρές και να σημειώνετε τις ημέρες σε στήλες για να μπορείτε να διαβάζετε πιο εύκολα τον πίνακα.

Ένα τετράδιο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στις λίστες για τα ψώνια ή στις λίστες με τις υποχρεώσεις σας. Γιατί, λοιπόν, δεν το δοκιμάζετε; 

Προγραμματίστε ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας
Μπορεί να έχετε υπό έλεγχο το οικογενειακό σας πρόγραμμα, τι συμβαίνει, όμως, με το δικό σας; Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε κάποιο τετράδιο, μπορείτε, π.χ., να προγραμματίσετε τι θα κάνετε σύμφωνα με την ημέρα της εβδομάδας. Αυτή η μέθοδος συνδυάζει τον γενικότερο προγραμματισμό με τη λίστα των υποχρεώσεών σας. Όταν αυτό σάς γίνει συνήθεια, θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Βρείτε μια μέθοδο προγραμματισμού των υποχρεώσεών σας που να ταιριάζει με την καθημερινότητά σας. Επειδή πρόκειται για κάτι καθημερινό, είναι σημαντικό να διευκολύνετε τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να το διαχειριστείτε μακροπρόθεσμα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Τόσες φορές το έχουμε δει στις ταινίες και δεν το έχουμε εφαρμόσει. Σήμερα κιόλας θα πάω να αγοράσω έναν πίνακα!

  • Αναφορά

Πάω να το δοκιμάσω!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω