Διασκέδαση και άσκηση με 5 υπέροχα παιχνίδια για όλη την οικογένεια

Διασκέδαση και άσκηση με 5 υπέροχα παιχνίδια για όλη την οικογένεια

Τα ομαδικά παιχνίδια με την οικογένεια ή με φίλους είναι ένας εξαιρετικός και διασκεδαστικός τρόπος για να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας, χωρίς να χρειαστεί να κλειστείτε σε μια βαρετή αίθουσα γυμναστηρίου.


Επιλέξτε μια αθλητική δραστηριότητα την επόμενη φορά που θα κανονίσετε να συναντηθείτε με φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας το Σαββατοκύριακο και θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής σε τακτική βάση.

1. Μήλα

Χωριστείτε σε δύο ομάδες. Η ομάδα που θα αποφασιστεί να είναι έξω, πετάει την μπάλα με σκοπό να «κάψει» την ομάδα που είναι μέσα. Η ομάδα αυτή πρέπει να τρέχει εδώ κι εκεί για να μην την αγγίξει η μπάλα. Αν ακουμπήσει κάποιον παίκτη βγαίνει έξω, εάν όμως την πιάσει, κερδίζει ένα μήλο. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να πιάσουν οι παίκτες της μέσα ομάδας όσο περισσότερα μήλα μπορούν. Με κάθε μήλο έχουν μια ζωή παραπάνω, δηλαδή αν "καούν", παίζουν δεύτερη φορά, ανάλογα με τα μήλα που έχουν καταφέρει να πιάσουν. Ο τελευταίος που θα μείνει πρέπει να δεχθεί δώδεκα συνεχή χτυπήματα χωρίς να τον κάψουν. Έτσι κερδίζει η ομάδα του, αλλιώς κερδίζει η έξω ομάδα.

2. Βόλεϊ

Απλώς δέστε ένα δίχτυ (φιλέ) στο πάρκο στο ύψος του κεφαλιού, χωριστείτε σε δύο ομάδες και προσπαθήστε να περάσετε τη μπάλα πάνω από το φιλέ ώστε να ακουμπήσει στο γήπεδο του αντιπάλου χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια σας. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει τρεις μπαλιές προτού στείλει τη μπάλα στο γήπεδο του αντιπάλου, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείτε να τη χτυπήσετε με υπερβολική δύναμη. Φροντίστε επίσης να μην αναπηδήσει η μπάλα στο δικό σας γήπεδο, διαφορετικά ο πόντος θα πάει στην αντίπαλη ομάδα.

3. Δημιουργικοί αγώνες δρόμου

Τα παιχνίδια για μικρά παιδιά μπορούν να γίνουν ένας εξαιρετικός τρόπος άσκησης και για τους μεγάλους. Χωριστείτε σε δύο ομάδες και σκαρφιστείτε αγώνες δρόμου με διάφορα αντικείμενα, όπως π.χ. σκυταλοδρομίες όπου οι αντίπαλοι θα πρέπει να πατούν μέσα σε στεφάνια (χούλα χουπ) που θα έχετε τοποθετήσει στο έδαφος ή να περνούν την μπάλα στον επόμενο πάνω από το κεφάλι και ανάμεσα από τα πόδια τους. Αν πάλι βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο, δοκιμάστε να σύρετε ένα ξεσκονόπανο χρησιμοποιώντας δύο βούρτσες γύρω από διάφορα εμπόδια – πιστέψτε μας, είναι πιο δύσκολο απ' όσο φαντάζεστε.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

4. Ρακέτες στον κήπο

Ένα φτηνό σετ ρακέτες και ένα μπαλάκι αρκούν για να γυμναστείτε στον κήπο σας, πετώντας απλώς το μπαλάκι μεταξύ σας. Το καλό με το άθλημα αυτό είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τον ρυθμό του παιχνιδιού σας ανάλογα με το επίπεδο, τις δεξιότητες ή την ηλικία των παικτών.

5. Παιχνίδια με χρόνο

Κρατηθείτε σε φόρμα με ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι! Οργανώστε ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού, όπου κάθε παίκτης θα πρέπει να τρέξει γύρω από το σπίτι, τον κήπο ή το πάρκο αναζητώντας τον κρυμμένο θησαυρό ή κάποιο τυχαίο αντικείμενο με νικητή αυτόν που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο.

Χρήσιμες συμβουλές

Γενικά αποφύγετε τις ιδιαίτερα εξεζητημένες δραστηριότητες και επιλέξτε παιχνίδια που δεν θα "ναυαγήσουν" αν τελικά δεν εμφανιστεί όλη η παρέα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω