Καινούργια χρονιά γεμάτη όμορφες αλλαγές

Καινούργια χρονιά γεμάτη όμορφες αλλαγές

Είναι πιθανό να έχετε βάλει στόχους για τη νέα χρονιά και να προσπαθείτε να τους τηρήσετε. Μήπως κάποιοι από αυτούς υπάρχουν στη λίστα μας;


Μπείτε σε φόρμα

Δεν είναι σε όλους μας εύκολο να ξεκινήσουμε να γυμναζόμαστε. Είμαστε όλοι πολυάσχολοι και ήδη ξοδεύουμε πολύ χρόνο σε δουλειές και υποχρεώσεις. Επομένως, η επίσκεψη σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και η πληρωμή για κάτι τέτοιο μας φαίνεται άδικος κόπος.

Παρόλα αυτά, μπορεί να μη γίνουμε πρωταθλητές του τριάθλου, αλλά αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο στην άσκηση θα αισθανόμαστε καλύτερα μακροπρόθεσμα.

Δυο-δυο

Συχνά χανόμαστε με τους φίλους μας λόγω των καθημερινών μας υποχρεώσεων. Το να κάνουμε like στο facebook δεν σημαίνει ότι επικοινωνούμε. Είναι καλό να βρούμε μια μέρα στο ημερολόγιό μας στην οποία θα βρεθούμε με τους καλύτερούς μας φίλους. Είναι ωραίο να περιμένει κανείς κάτι διασκεδαστικό και είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, ακόμα κι αν βρεθείτε μαζί τους για έναν καφέ στα γρήγορα.

Κάντε το καλό

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Πάντα μπορούμε να βρούμε κάτι όμορφο να κάνουμε για να φτιάξουμε τη μέρα ενός άλλου. Συνήθως δεν χρειάζεται να είναι κάτι σπουδαίο. Δεν λέμε να πάρετε τους δρόμους και να μοιράζετε χρήματα σε αγνώστους. Ξεκινήστε με ένα χαμόγελο κι ένα κομπλιμέντο κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους...

Ωστόσο, αν έχετε μεγάλη οικονομική άνεση, μπορείτε να ξανασκεφτείτε την ιδέα με τα χρήματα.

Χαλαρώστε

Αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Πάντα μπορούμε να βρούμε έναν λόγο για να αγχωθούμε και να ανησυχήσουμε. Το σημαντικό είναι να προσπαθείτε ενεργά να εστιάζετε στα καλά πράγματα που έχετε στη ζωή σας. Μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως να ακούσετε το ταίρι σας να σας διηγείται πώς πέρασε την ημέρα του την ώρα του βραδινού.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

telia.....

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω