Αφήστε την αγάπη σας να γιορτάζει κάθε μέρα!

Αφήστε την αγάπη σας να γιορτάζει κάθε μέρα

Πώς θα φαινόταν αν η αγάπη σας γιόρταζε κάθε μέρα; Όχι μία φορά το χρόνο, αλλά 5 ή 6 φορές; Επειδή κάποιοι αποφάσισαν ότι οι απανταχού ερωτευμένοι γιορτάζουν στις 14 Φεβρουαρίου, οι υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου θα μείνουν παραπονεμένες; Όχι βέβαια!


Δείτε τη διάθεσή σας και τη διάθεση του καλού σας! Όταν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε οπωσδήποτε κάτι να σας ανεβάσει, μην το περιμένετε εξ ουρανού. Οργανώστε το!

Δώστε ρεπό σ’ εκείνον και σ’ εσάς για ένα βράδυ -συνεπώς και τα παιδιά στους γονείς σας ή στους γονείς του να τα φυλάνε- κλείστε τραπέζι στο αγαπημένο σας μαγαζί και βγείτε μαζί του ραντεβού!

Πηγαίνετε για φαγητό, για ποτό, για χορό, κάντε βόλτα στην παραλία ή μείνετε έξω ως το ξημέρωμα να κάνετε βόλτες!

Μείνετε σπίτι οι δυο σας και ζήστε όπως όταν πρωτογνωριστήκατε και ερωτευτήκατε.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Στείλτε του εσείς λουλούδια στο γραφείο! Έτσι, για να παίρνει και μαθήματα εκπλήξεων!

Μια μέρα ολόκληρη πλημμυρίστε τον με SMS λατρείας, όπως όταν ήσασταν πιο μικροί.

Κρύψτε του ραβασάκια σε ολόκληρο το σπίτι και δείτε το πρόσωπό του να λάμπει κάθε φορά που ανακαλύπτει κι από ένα! 

Είπαμε, μεγάλη η χάρη του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη χάρη έχει να αποφασίζετε εσείς για τη μέρα και τον τρόπο που θα κάνετε ακόμα πιο αισθητή την αγάπη σας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω