5 απλές ιδέες για διασκέδαση τις ημέρες του Πάσχα

5 απλές ιδέες για διασκέδαση τις ημέρες του Πάσχα

Ανακαλύψτε τρόπους για να κρατήσετε τα παιδιά σας απασχολημένα κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα... και όχι μόνο!


Δεδομένου ότι οι σχολικές διακοπές των παιδιών διαρκούν συνολικά τουλάχιστον τρεις μήνες τον χρόνο, είναι πραγματικός αγώνας να προσπαθεί κανείς να χωρέσει στο πρόγραμμά του και τις δραστηριότητες των παιδιών τις περιόδους που δεν έχουν σχολείο.

Ανταλλαγή παιχνιδιών

Ρωτήστε φίλους και γνωστούς εάν θέλουν να ανταλλάξετε παιχνίδια για τις γιορτές ώστε να ανανεώσετε το «οπλοστάσιό» σας και τα παιδιά σας να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους τις μέρες που δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε οι ίδιες με τη διασκέδασή τους.

Χρυσές εφεδρείες

Υπάρχει κάποιος από το συγγενικό ή το φιλικό σας περιβάλλον που τα παιδιά σας θαυμάζουν; Μπορείτε να καλέσετε κάποιον μεγαλύτερο ξάδελφο στο σπίτι ώστε τα παιδιά να μην καταλάβουν ότι είναι εκεί για να τα προσέχει και βρείτε έναν τρόπο για να του ξεπληρώσετε τη χάρη. Ή, πάλι, μπορείτε να προτείνετε στο παιδί σας και σε κάποιον φίλο του να βρίσκονται τακτικά τις μέρες των διακοπών για να μάθουν το ένα στο άλλο μια δεξιότητα που κατέχουν καλά. Είτε είναι κάποιο σπορ ή η δημιουργία ενός κόμικ, θα περάσει λίγος χρόνος προτού τα ακούσετε και πάλι να λένε ότι βαριούνται!

Φτιάξτε μικρά δώρα μαζί

Δεν είναι μυστικό ότι στα παιδιά αρέσει να δημιουργούν νέα πράγματα χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους. Ξύστε τις επιφάνειες πολύχρωμων σαπουνιών και φτιάξτε ένα νέο σαπούνι με τα χρώματα του ουράνιου τόξου: βάλτε τα ξύσματα μαζί με ελάχιστο νερού στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα (αυτό πρέπει να γίνεται πάντοτε υπό την επίβλεψη ενηλίκου) μέχρι να λιώσουν. Αφού το αφήσετε να κρυώσει, πείτε στα παιδιά να δώσουν ό,τι σχήμα θέλουν στο νέο σαπούνι.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επίσης, θα μπορούσατε να βρείτε παλιές κορνίζες και να αφήσετε τα παιδιά να τις βάψουν και να τοποθετήσουν δικές τους φωτογραφίες.

Δραστηριότητες για τις βροχερές μέρες

Εάν ο καιρός είναι κακός, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν τα παιδιά! Ρίξτε μια ματιά εδώ για να αξιοποιήσετε τον βροχερό καιρό και να ανακαλύψετε ένα σωρό καινούρια παιχνίδια για διασκέδαση στο σπίτι. 

Εκδρομές με τα παιδιά

Εάν προσπαθείτε να βρείτε κάτι διασκεδαστικό τόσο για τα μικρότερα όσο και για τα μεγαλύτερα παιδιά ή τους εφήβους, οργανώστε μια εκδρομή στη φύση ή ένα οικογενειακό πικ-νικ που σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζοωγονηθεί η σχέση σας.

Πρακτική συμβουλή

Την περίοδο των σχολικών διακοπών αφήστε, αν μπορείτε, τις δουλειές σας για μετά τις 3 μ.μ. κι αφιερώστε τα πρωινά σε πιο δραστήριες ασχολίες με τα παιδιά σας. Από τη μια το πρωί θα είστε όλοι πιο φρέσκοι και από την άλλη μετά το μεσημεριανό τα παιδιά θα είναι πιο κουρασμένα και έτσι θα είναι πιθανότερο να σας αφήσουν ήσυχες να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω