Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Συχνές ερωτήσεις για την εφηβεία και την περίοδο

Συχνές ερωτήσεις για την εφηβεία και την περίοδο

0
Δίνουμε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις της

Ορισμένες φορές, οι ερωτήσεις της κόρης σας σχετικά με την εφηβεία μπορεί να σας δημιουργούν αμηχανία και να δυσκολεύεστε να απαντήσετε. Για να σας βοηθήσουμε, σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε απαντήσεις στις πιο «πιεστικές» ερωτήσεις των κοριτσιών γύρω από την εφηβεία.

1. Τι είναι η εφηβεία;

Η εφηβεία είναι μια περίοδος σωματικών και συναισθηματικών αλλαγών που συμβαίνουν σε όλα τα κορίτσια καθώς μεγαλώνουν και ωριμάζουν. Οι αλλαγές αυτές συνήθως αρχίζουν να εμφανίζονται στην ηλικία των 9 με 13 ετών και περιλαμβάνουν:

Ανάπτυξη του στήθους

Αύξηση του ύψους

Ανάπτυξη τριχοφυΐας στο σώμα

Κολπικές εκκρίσεις

Έναρξη περιόδου (περίπου 2 χρόνια αφότου εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια της εφηβείας)

2. Τι είναι οι κολπικές εκκρίσεις;

Οι κολπικές εκκρίσεις είναι φυσιολογικά υγρά που παράγει το σώμα και προστατεύουν τον κόλπο από την ξηρότητα και τις μολύνσεις. Είναι διαφανείς ή λευκές γαλακτώδεις και μπορεί να αυξάνονται κάποιες μέρες του μήνα.

Αν η έφηβη κόρη σας παρατηρεί εκκρίσεις στο εσώρουχό της, μπορείτε να της συστήσετε να χρησιμοποιεί σερβιετάκια για να αισθάνεται φρέσκια και καθαρή όλη μέρα. Τα σερβιετάκια μπορούν, επίσης, να της προσφέρουν σιγουριά και προστασία, αν αισθάνεται ότι πλησιάζει η στιγμή που θα της έρθει για πρώτη φορά περίοδος.

3. Γιατί οι γυναίκες έχουν περίοδο;

Αρχικά, εξηγήστε στην κόρη σας ότι η περίοδός της είναι ένδειξη ότι το σώμα της αναπτύσσεται φυσιολογικά και ότι μπορεί να κάνει παιδιά (εφόσον αποφασίσει κάποια στιγμή στο μέλλον ότι θέλει να γίνει μητέρα).

Έπειτα, δείτε μαζί το βίντεο “Η περίοδος & ο κύκλος σου, σε ένα βίντεο!” που θα τη βοηθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει βιολογικά στο σώμα της κατά τη διάρκεια της περιόδου με απλό και κατανοητό τρόπο.

4. Πότε θα ξεκινήσει η περίοδός μου;

Εξηγήστε της ότι δεν υπάρχει σωστή στιγμή για να της έρθει πρώτη φορά περίοδος και ότι κάθε κορίτσι είναι μοναδικό.

Γενικά, στα περισσότερα κορίτσια η περίοδος ξεκινά περίπου δύο χρόνια αφότου αρχίσει να αναπτύσσεται το στήθος τους, συνήθως μεταξύ 10 και 16 ετών. Πολλά κορίτσια έχουν την πρώτη τους περίοδο λίγους μήνες αφότου αρχίσουν να παρατηρούν κολπικές εκκρίσεις.

Αν η περίοδός της δεν έχει έρθει μέχρι την ηλικία των 16, ίσως θα ήταν καλό να κλείσετε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας.

5. Πόσο αίμα χάνω;

Η μέση γυναίκα χάνει από 4 έως 12 κουταλάκια του γλυκού εμμηνορροϊκών υγρών κατά τη διάρκεια της περιόδου της. Όμως, μόνο μια μικρή ποσότητα από αυτά είναι αίμα.

Δεδομένου ότι το σώμα της περιέχει πάνω από τέσσερα λίτρα αίμα, εξηγήστε της ότι δεν θα της λείψει καθόλου αυτό το λίγο που αποβάλλεται κατά την περίοδο και ότι το σώμα της το αναπληρώνει πολύ γρήγορα.

Επιπλέον, το αίμα της περιόδου αποβάλλεται από το σώμα σταδιακά, μέσα σε τρεις έως επτά ημέρες.

6. Τι είναι το αίμα στα μέσα του κύκλου;

Το αίμα στα μέσα του κύκλου προκαλείται από ελαφριά κολπική αιμορραγία μεταξύ δύο περιόδων. Αν αυτό συμβεί κοντά στην κανονική της περίοδο (δηλαδή, αμέσως πριν ή μετά), μπορεί να είναι φυσιολογικό. Αν συμβαίνει συχνά ή ξαφνικά, είναι καλό να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

7. Είναι καλύτερο τα προϊόντα περιόδου να απορρίπτονται στην τουαλέτα;

Όχι βέβαια. Πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα περιτυλίγματα και τα απλικατέρ μπορούν να απορριφθούν στη λεκάνη της τουαλέτας.

Ενθαρρύνετε την κόρη σας να πετάει τα προϊόντα περιόδου πάντα στο καλάθι των σκουπιδιών και ποτέ στη λεκάνη της τουαλέτας! Κάτι τέτοιο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας ή άλλα τμήματα του συστήματος αποχέτευσης.

1.         Τυλίξτε το απλικατέρ, το χρησιμοποιημένο ταμπόν ή τη σερβιέτα στο περιτύλιγμα του νέου προϊόντος ή με χαρτί υγείας.

2.         Πετάξτε το στον κάδο απορριμμάτων.

 

8. Θα πονάω στη διάρκεια της περιόδου;

Αν και η περίοδος αυτή καθαυτή δεν είναι επίπονη, πολλές γυναίκες υποφέρουν από κράμπες και πόνους πριν από την περίοδο ή στην αρχή της περιόδου τους. Οι πόνοι αυτοί προκαλούνται από τις συσπάσεις της μήτρας για να αποβάλει την εσωτερική επένδυσή της (το ενδομήτριο).

Όμως, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται. Διαβάστε το άρθρο Πώς να τη βοηθήσετε να διαχειριστεί το PMS και τις κράμπες περιόδουγια περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να της συμπαρασταθείτε όποτε το έχει ανάγκη.

9. Ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα περιόδου για μένα;

Οι γυναίκες έχουν διαφορετικούς σωματότυπους και μεγέθη. Εξηγήστε της, λοιπόν, ότι υπάρχουν διαφορετικά προϊόντα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη: σερβιέτες με ή χωρίς φτερά, ταμπόν με ή χωρίς απλικατέρ, ακόμα και εμμηνορροϊκά κύπελλα και εσώρουχα περιόδου.

•          Οι σερβιέτες είναι συχνά η καλύτερη επιλογή τον πρώτο καιρό αφού της έρθει περίοδος. Οι Always Platinum είναι ιδανικές για τέλεια απαλότητα και προστασία, χάρη στα 1.000 μικρο-μαξιλαράκια και τον υπεραπορροφητικό πυρήνα.

•          Είναι εύκολο να επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος σερβιέτας που ταιριάζει στις ανάγκες της, χάρη στον οδηγό Always My Fit. Ο οδηγός αυτός βρίσκεται επίσης στο πάνω μέρος κάθε συσκευασίας, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει ξεκάθαρη σήμανση μεγέθους με αριθμούς.

•          Μπορεί να έχει πιο έντονη ροή τις πρώτες μέρες της περιόδου της, οπότε ίσως χρειαστεί να επιλέξει σερβιέτα με μεγαλύτερη απορροφητικότητα.


10. Τι πρέπει να κάνω εάν μου έρθει περίοδος στο σχολείο;

Βοηθήστε την να προετοιμαστεί κατάλληλα. Φροντίστε να της ετοιμάσετε ένα πακέτο με προϊόντα περιόδου που μπορεί να έχει μαζί της στη σχολική τσάντα ή το ντουλάπι της και καθησυχάστε την εξηγώντας της ότι, σε περίπτωση που της έρθει περίοδος χωρίς να το περιμένει, μπορεί να ζητήσει από μια δασκάλα ή από μια φίλη να της δώσει προϊόντα περιόδου.

Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να κάνει μια αυτοσχέδια σερβιέτα χρησιμοποιώντας χαρτί τουαλέτας, μέχρι να βρει μια κανονική.

11. Μπορώ να υπολογίσω το πότε θα μου έρθει περίοδος;

Το να μην ξέρει πότε θα της έρθει περίοδος μπορεί να της προκαλεί άγχος, ιδίως τον πρώτο χρόνο που ο κύκλος είναι αρκετά άστατος.

Μπορείτε να τη βοηθήσετε να υπολογίσει πόσες ημέρες διαρκεί ο έμμηνος κύκλος της, με τη βοήθεια μιας εφαρμογής για την παρακολούθηση του κύκλου και φροντίστε να έχει πάντα μαζί της σερβιέτες και σερβιετάκια για κάθε περίπτωση.

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies