Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πρώιμη ή καθυστερημένη εφηβεία

Πρώιμη ή καθυστερημένη εφηβεία

0
Πρώιμη ή καθυστερημένη εφηβεία: πώς να στηρίξετε την κόρη σας

Η εφηβεία είναι συνήθως μια συναρπαστική περίοδος στη ζωή κάθε κοριτσιού. Οι γονείς, όμως, μπορεί μερικές φορές να δυσκολεύονται να διαχειριστούν μια πρώιμη ή καθυστερημένη έναρξη της έμμηνου ρύσης.

Αλλά τι σημαίνει στην πραγματικότητα «πρώιμη» ή «καθυστερημένη» εφηβεία; Κι αν η πρώτη περίοδος της κόρης σας έχει καθυστερήσει να κάνει την εμφάνισή της, με ποιον τρόπο μπορείτε να τη στηρίξετε;

 

Αναγνωρίζοντας την πρώιμη ήβη

Η εφηβεία στα κορίτσια συνήθως αρχίζει σε ηλικία από 9 μέχρι 13 ετών. Ένα από τα πρώτα δείγματα της εφηβείας είναι η ανάπτυξη του στήθους (δύο μικρά βουναλάκια). Η περίοδός της θα ξεκινήσει συνήθως μετά από δύο χρόνια περίπου, μεταξύ 11 και 15 ετών.

Αν η κόρη σας αρχίσει να εμφανίζει στήθος πριν από την ηλικία των 8 ετών και η περίοδός της ξεκινήσει στην ηλικία των 9 ή 10 ετών, αυτό ονομάζεται πρώιμη ήβη.

Τι προκαλεί την πρώιμη ήβη;

Η πρώιμη ήβη εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά. Οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως, αλλά στους παράγοντες που συντελούν στην πρώιμη ήβη μπορεί να περιλαμβάνονται οι εξής:

•          Γενετική προδιάθεση – εάν εσείς ή τα αδέρφια της είχατε πρώιμη ήβη, μπορεί να εμφανίσει και εκείνη.

•          Υπερβολικό βάρος – τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι η παχυσαρκία ενδέχεται να προκαλεί πρώιμη έναρξη της ήβης.

 

Πρέπει να ανησυχώ;

Αν τα σημάδια της εφηβείας κάνουν νωρίτερα την εμφάνισή τους και η περίοδος της κόρης ξεκινήσει στην ηλικία των 9 ετών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, αν η περίοδος ξεκινήσει στην ηλικία των 7 ή των 8 ετών, πρέπει να απευθυνθείτε σε γιατρό, καθώς μπορεί να έχει πρόωρη ήβη, μια ιατρική πάθηση που προκαλείται από μια ανωμαλία στον εγκέφαλο και στον τρόπο με τον οποίο απελευθερώνει τις ορμόνες.

 

Πώς μπορώ να τη στηρίξω;

Η έναρξη της εφηβείας πριν από όλους τους άλλους γύρω της μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση για την κόρη σας —κι εσείς από την πλευρά σας να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την πρώιμη έναρξη της περιόδου της. Το σημαντικότερο είναι να συζητήσετε μαζί της για αυτές τις αλλαγές και να τη βοηθήσετε να καταλάβει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι «δεν πάει καλά».

•          Πριν ξεκινήσει η πρώτη της περίοδος, φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό για γονείς «Αλλάζουμε και μεγαλώνουμε με την Always», ώστε να μπορείτε να της εξηγήσετε τι συμβαίνει στο σώμα της και να την καθησυχάσετε ότι όλα είναι φυσιολογικά.

•          Μιλήστε της για την περίοδο πολύ πριν κάνει την εμφάνισή της. Δείτε μαζί το βίντεο «Η περίοδος & ο κύκλος σου, σε ένα βίντεο και υπενθυμίστε της ότι είστε πάντα στη διάθεσή της για να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση ή απορία που μπορεί να έχει.

•          Εξηγήστε της ότι, όταν η εφηβεία και η περίοδος ξεκινούν νωρίτερα, είναι σαν να φτάνει κανείς νωρίτερα σε ένα πάρτι γενεθλίων. Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο άβολα και αμήχανα, αλλά μόλις έρθουν και όλοι οι υπόλοιποι, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ευχάριστα.

•          Προτρέψτε την να έχει μαζί της στη σχολική της τσάντα προϊόντα περιόδου, για να είναι προετοιμασμένη. Οι σερβιέτες Always Platinum είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς χαρίζουν έξτρα απαλότητα και προστασία, χάρη στα 1.000 μικρο-μαξιλαράκια και τον υπεραπορροφητικό πυρήνα.Αναγνωρίζοντας την καθυστερημένη ήβη

Εάν η κόρη σας δεν έχει εμφανίσει κανένα σημάδι εφηβείας μέχρι την ηλικία των 13 ή 14 ετών, και η περίοδός της δεν έχει ξεκινήσει μέχρι την ηλικία των 16, αυτό ονομάζεται καθυστερημένη ήβη.

Τι προκαλεί την καθυστερημένη ήβη;

•          Μια συνήθης αιτία της καθυστερημένης ήβης στα κορίτσια είναι το πολύ χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους —που μπορεί να είναι αποτέλεσμα της έντονης ενασχόλησης με τον αθλητισμό.

•          Η καθυστερημένη ήβη μπορεί ενίοτε να αποτελεί ένδειξη κάποιας ενδοκρινικής ή ορμονικής διαταραχής.

 

Πρέπει να ανησυχώ;

Γενικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν η έναρξη της εφηβείας γίνει λίγο αργότερα —κάθε σώμα έχει το δικό του πρόγραμμα και τους δικούς του ρυθμούς. Ωστόσο, αν η περίοδός της δεν έχει έρθει μέχρι την ηλικία των 16, προτρέψτε την να επισκεφτεί τον γιατρό για να βρουν από κοινού μια λύση.

 

Πώς μπορώ να τη στηρίξω;

Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, μπορεί να είναι δύσκολο για την κόρη σας να βλέπει όλες τις φίλες της να αναπτύσσονται πριν από εκείνη. Υπενθυμίστε της όμως ότι όλες τους, αργά ή γρήγορα, θα εξελιχθούν σε δυνατές και σίγουρες γυναίκες μετά την εφηβεία τους. Το πώς και το πότε θα φτάσει εκεί, είναι μέρος της μαγείας του να είναι μοναδική!

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies