Το ξύρισμα παραμένει αντρική υπόθεση!

Το ξύρισμα παραμένει αντρική υπόθεση!

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών δεν αρέσκεται σε πολλές αλλαγές. Το ξέρετε!


Ένας άνδρας πολύ δύσκολα θα άλλαζε σπίτι, αυτοκίνητο, φίλους, δουλειά ακόμα πολύ δύσκολα θα άλλαζε το αγαπημένο του πουκάμισο. Γενικά οι άντρες είναι από την φύση τους έτσι, που δεν τους αρέσει να σπαταλάνε το χρόνο τους ψάχνοντας να βρουν κάτι καινούριο, πόσο μάλλον αν δεν υπάρχει και λόγος, κι αυτό εσείς το ξέρετε καλά. Πόσες φορές δεν έχετε προσπαθήσει να πείσετε τον άνδρα σας να φορέσει ένα διαφορετικό στυλ ρούχων, να δοκιμάσει ένα φαγητό μαγειρεμένο με τελείως διαφορετικό τρόπο, να βγείτε σε ένα καινούριο εστιατόριο και να μην πάτε πάλι στο στέκι σας, αλλά μάταια;

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Το ίδιο ισχύει και στην περιποίηση του προσώπου τους. Μπορεί ένας άντρας να ψάχνει πολύ καιρό για να βρει αυτό που του ταιριάζει, αλλά όταν το βρει δεν το αλλάζει ποτέ! Πολλές και διαφορετικές κρέμες και πολλά καλλυντικά, αυτά είναι μερικά από τα προϊόντα που συνήθως ξενίζουν τους άντρες. Ένας άντρας χρειάζεται κάτι που θα τον ικανοποιεί πλήρως και δε θα χρειάζεται να το αλλάξει. Αυτό είναι η νέα Braun Clean and renew system, που με το Σύστημα Clean & Renew™ διατηρεί τις λεπίδες σε άριστη κατάσταση, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απόδοση σε κάθε κίνηση. Με το πάτημα ενός πλήκτρου απολυμαίνει, φορτίζει και λιπαίνει την ξυριστική μηχανή για τη μέγιστη άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ότι απολαμβάνουν ένα φρέσκο ξύρισμα κάθε μέρα και γι’ αυτό παραμένουν πιστοί σε αυτό και σε εσάς που το ανακαλύψατε για λογαριασμό τους!

  Για να δημοσιεύσετε σχόλιο παρακαλούμε συνδεθείτε

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω