Το καλοσχηματισμένο μούσι δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Το καλοσχηματισμένο μούσι δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Αν ο καλός σας αποφάσισε να αφήσει μούσι –μία μόδα που έχουν ήδη υιοθετήσει άλλωστε οι celebrities στο Χόλιγουντ- εσείς οφείλετε να του δείξετε τον τρόπο για να το διατηρήσει όμορφο και περιποιημένο -ώστε να μην παραπέμπει σε άνθρωπο των σπηλαίων!


Κοινά μυστικά:

  • Στην περίπτωση που υπάρχει γενειάδα ή γένια 2-3 ημέρων, η μορφή του gel αποτελεί την ιδανική επιλογή ξυρίσματος αφού εισχωρεί στο βάθος της τρίχας απαλύνοντάς την ενώ προλαμβάνει τη δημιουργία ερεθισμών.
  • Αν τα γένια είναι μακριά, συνιστάται αρχικά η εφαρμογή του trimmer και ύστερα του ξυραφιού ώστε να μην ερεθιστεί η επιδερμίδα.
  • Την ώρα που δημιουργεί το σχέδιο στο μούσι, καλό είναι να απομακρυνθεί λίγο από τον καθρέφτη για να σιγουρευτεί ότι υπάρχει ομοιομορφία και από τις δύο πλευρές. Ο σωστός τρόπος είναι να κοιτάζει ταυτόχρονα από την αριστερή και τη δεξιά πλευρά προχωρώντας σταδιακά με μικρές κινήσεις ώστε να αποφύγει τα λάθη. Ας είστε κοντά του να του θυμίζετε!
  • Η σχολαστική καθαριότητα γίνεται τώρα ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη καθώς σκόνη και ρύποι «εγκλωβίζονται» ανάμεσα στις τρίχες. Δύο φορές την ημέρα επιβάλλεται καθαρισμός με σαπούνι προσώπου το οποίο θα πρέπει να ξεβγάζεται καλά.
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Όποιο στιλ και αν επιλέξει ο καλός σας, το νέο πολυχρηστικό gadget της Gillette, Proglide Styler, θα του λύσει τα χέρια αφού εκτός από την ξυριστική μηχανή και το trimmer που εμπεριέχει, χαρίζει μοναδική ακρίβεια για σχεδιαστικές λεπτομέρειες που συναρπάζουν! Ένας ακόμη σύμμαχός του είναι το Non Aerosol Shave Gel, ένα gel ξυρίσματος ιδανικό για γένια 2-3 ημερών, που θα κάνει τη διαδικασία του ξυρίσματος παιχνίδι. Είναι οι κατάλληλοι σύμμαχοι!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Ξυριστική μηχανή

Gillette

Gillette

€3,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα