Τι έχουν οι άντρες στο κεφάλι τους το καλοκαίρι;

Τι έχουν οι άντρες στο κεφάλι τους το καλοκαίρι;

Όσο πλησιάζει ο καιρός για το καλοκαίρι και η θερμοκρασία αυξάνεται ένα πράγμα περνάει σίγουρα από το μυαλό των αντρών.


Ειδικά μετά από έναν δύσκολο χειμώνα σε πιεστικά ωράρια και ατελείωτα μίτινγκ. Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις, οι βουτιές στη θάλασσα, οι ατελείωτες ώρες του beach volley και οι ρακέτες σε κάποια καταγάλανη παραλία των ελληνικών νησιών!

Βασικό μέλημα μετά από μία μέρα με όλα τα παραπάνω είναι τα υγιή μαλλιά, η φροντίδα και η καθαριότητα των ταλαιπωρημένων μαλλιών. H λύση είναι μία: Head & Shoulders Classic Clean, το Νο1* αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο που χάρη στη δοκιμασμένη σύνθεση Hydrozinc, απομακρύνει τις ορατές νιφάδες με συχνή χρήση και δίνει τη δυνατότητα στους άντρες να έχουν στο κεφάλι τους οτιδήποτε άλλο εκτός από την πιτυρίδα.

Η εμφάνιση απασχολεί πάντα τους άντρες, όποια εποχή κι αν διανύουμε και φυσικά από τα πιο βασικά τους χαρακτηριστικά είναι τα μαλλιά τους. Γι’ αυτό, το λούσιμο με το Head & Shoulders, είναι σημαντικό, αφού χαρίζει άμεσα αποτελέσματα και δίνει ξανά λάμψη και δύναμη στα μαλλιά τους, μετά από όποια καλοκαιρινή δραστηριότητα κι αν επιλέξουν.

*Νο1 στον κόσμο σε μερίδιο αξίας, βάσει Euromonitor Ιαν.-Δεκ. 2010

total-care-new
Head & Shoulders Ultra Total Care Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για Άνδρες 360ml
(404)

Ενυδατώνει και προσφέρει εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά

ανακαλύψτε τώρα

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω