Τι ονειρεύεται ένας άντρας;

Τι ονειρεύεται ένας άντρας;

Οι άντρες ξέρουν ότι αυτό που ονειρεύονται οι γυναίκες είναι να βρουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Οι γυναίκες όμως ξέρουν τι ονειρεύεται ένας άντρας;


Μια πετυχημένη καριέρα, μια υγιής ζωή με ψυχική και σωματική υγεία, μια χαρούμενη κι ευτυχισμένη οικογένεια ανήκουν σίγουρα στα θέλω και στα όνειρα τους.

Υπάρχουν κι άλλα όμως! Αυτό που δεν λείπει σίγουρα από τα όνειρα κανενός άντρα είναι τα ακατόρθωτα, τα «δύσκολα» και τα ευχάριστα. Ένα ταξίδι σε μία ανεξερεύνητη χώρα, ένα γρήγορο σπορ αυτοκίνητο και η ευκαιρία για να πατήσουν το γκάζι τέρμα, μία γυναίκα με αναλογίες μοντέλου, ατελείωτες ώρες στα γήπεδα -μέσα αλλά και στις κερκίδες-, αντροπαρέες με μπύρες, gadget τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν τη ζωή αλλά και τη δουλειά πολλές φορές παιχνίδι!

Στην κατεύθυνση αυτή, η Gillette ProGlide, ικανοποιεί το όνειρο της τεχνολογίας και της ευχαρίστησης, αφού έχει 7 καινοτομίες σε μια ξυριστική μηχανή, με αποτέλεσμα να χαρίζει το πιο άνετο ξύρισμα της Gillette, ακόμα και αν ξυρίζεται κάθε μέρα. Κάπου εκεί συναντιούνται τα όνειρα μας: Ξυρίζεται και γίνεται ένας γλυκός, ευγενικός και ρομαντικός τύπος άντρα, όπως εμείς τον ονειρευόμαστε.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω